Wednesday , October 4 2023

Casa Județeană de Pensii a mai primit încă 109 bilete pentru pensionarii suceveni care doresc să plece în vacanță

Acestea reprezintă o suplimentară a seriei a VII-a, când județului nostru i-au fost alocate doar 92 de bilete

Casa Județeană de Pensii a anunțat că a primit o suplimentare a numărului biletelor de tratament pentru seria a VII-a. După această suplimentare, numărul pensionarilor suceveni care pot pleca în vacanță pe bani puțini, s-a dublat, deoarece pe lângă cele 92 de bilete repartizate initial județului nostru, s-au mai primit zilele trecute, încă 109 bilete de tratament care urmează să fie repartizate pensionarilor. Pentru această serie au fost depuse 2.306 cereri iar pensionarii suceveni care au primit bilete, trebuie să se prezinte în stațiune în perioada 7-10 iunie, în funcție de fiecare destinație și hotel, în parte. Se remarcă o creștere a numărului de cereri pentru obținerea unui bilet de tratament, pensionarii suceveni fiind tot mai interesați să meargă în concediu prin Casa Județeană de Pensii.

Persoanele care sunt beneficiare ale unui bilet de tratament se pot prezenta la sediul Casei Județene de Pensii cu biletul de trimitere formular în regim special, de la medic, în dublu exemplar, buletinul de identitate și cuponul de pensie aferent lunii mai 2023. “La ridicarea biletelor de tratament este obligatoriu să se prezinte titularul biletului sau, în cazuri excepționale, o altă persoană, desemnată de către titular pe baza unei procuri autentificate, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear”, susțin reprezentanții Casei Județene de Pensii Suceava. Până la sfârșitul anului, pensionarii suceveni vor mai beneficia de încă aproximativ zece serii în care se vor acorda aproape 700 de bilete de tratament balnear.Cea mai mare căutare o au stațiunile Sovata, Felix și Mangalia, pentru aceste destinații fiind completate cele mai multe cereri.

Durata sejurului unui bilet de tratament este de 16 zile, iar a tratamentului balnear este de 12 zile. Biletele de tratament se acordă persoanelor îndreptățite, la cerere, fiecare dintre acestea putând beneficia, în cursul unui an calendaristic, de un singur bilet de tratament. (C.R.)

Vezi si

Motorina s-a scumpit din nou, prețul se apropie tot mai mult de 8 lei pe litru

Petrom, liderul pieței carburanților, a scumpit marți, 3 octombrie, motorina standard cu 5 bani pe …