Tuesday , January 31 2023

Carambol între patru mașini, produs de o bucureșteancă la Şcheia

O șoferiță din București a produs un carambol între patru mașini, soldat cu rănirea unei persoane1 Accident politie banderola Suceava Obiectiv

La data de 31 iulie 2018, la ora 09.20, Simona Polocoșer, de 39 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea autoturismul Volkswagen Golf, pe banda a doua a străzii Aviatorului din localitatea Şcheia, stradă care este cu sens unic, având direcția de deplasare dinspre strada Centurii spre sediul Registrului Auto Român, când a ajuns în dreptul SC Tre­că­torul SRL, din cauză că nu a păstrat o distan­ță regulamentară în mers față de auto­vehiculul Ford Focus care circula în fața sa, condus de către Camelia Palaghioi, de 41 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a intrat în coliziune față-spate cu acesta.

Din impact, Volkswagenul Golf a ricoșat spre dreapta și a acroșat autoturismul Ford Mondeo condus de Sorinel Zepciuc, de 50 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, care tocmai se angajase în schimbarea benzii. Mașina bucureștencei și-a mai continuat puțin deplasarea și a intrat în coliziune cu autoturismul Ford Focus condus de Viorica Diaconița, de 66 de ani, din municipiul Suceava.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea ușoară a Cameliei Palaghioi, care a fost transportată la Spitalul Județean Suceava pentru îngrijiri medicale. Cei patru șoferi implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care le-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. In acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”. (D.Z.)

 

Vezi si

Un tânăr de 18 ani din Bunești, prins de jandarmii din Fălticeni după ce a lovit un bărbat cu o bâtă

În data de 30 ianuarie a.c., pe timpul executării serviciului de patrulare, jandarmii din municipiul …