Tuesday , January 31 2023

Carambol cu patru mașini implicate la Bunești. O femeie a fost rănită ușor

Aceasta conducea un Opel și a ajuns la spital, dar nu a rămas internată. Soferul unui VW Transporter a intrat într-un Opel oprit în coloană.  Din impact, Opelul a fost proiectat într-un Audi din fața sa, care s-a izbit la rândul lui într-un alt Opel 

Marți dimineață, între Fălticeni și Suceava a avut loc un carambol în care au fost implicate patru mașini oprite în coloană, în urma căruia o femeie de 31 de ani a ajuns la spital cu răni ușoare.

La ora 10.00, Nicușor C., de 42 de ani, din Dolhasca, în timp ce conducea autoturismul marca VW Transporter pe DN 2 în afara localității Bunești, din direcția Fălticeni către Suceava, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul Opel care era oprit în coloană, intrând în coliziune față-spate cu acesta. Din impact acesta din urmă a intrat în coliziune față-spate cu un Audi oprit de asemenea în coloană și care, tot în urma impactului, s-a izbit într-un alt Opel.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a Alexandrei N., de 31 de ani, din Dolhasca, conducătoarea unuia din autoturismele Opel, care a fost transportată cu ambulanța SMURD la Spitalul Municipal Fălticeni, unde în urma investigațiilor medicale i s-a stabilit diagnosticul ”contuzie lombară”, fără a rămâne internată.

Toți patru conducătorii auto au fost testați cu apa­ratul etilotest, rezultatele fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și li s-a recoltat o probă de sânge în ve­derea stabilirii alcoo­lemiei.

Din primele verificări, vinovat de producerea accidentului se face șoferul VW Transporter, care nu a păstrat o distanță cores­punzătoare fa­ță de autovehiculul din fața sa. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”. (O.S.)

Vezi si

Un tânăr de 18 ani din Bunești, prins de jandarmii din Fălticeni după ce a lovit un bărbat cu o bâtă

În data de 30 ianuarie a.c., pe timpul executării serviciului de patrulare, jandarmii din municipiul …