Wednesday , April 7 2021

Cadavru în stare de putrefacție, găsit într-un apartament din Rădăuți

Un bătrân de 79 de ani, din Rădăuți, a fost găsit mort în apartamentul în care locuia singur

medicina legala [800x600]

 

In noaptea de joi spre vineri, la ora 00.02, Poliția municipiului Rădăuți a primit un apel prin 112 din partea Cristinei M., din municipiul Rădăuți, care anunța faptul că Mihai M., de 79 de ani, din aceeași localitate, a fost găsit decedat în apartamentul său, unde locuia singur. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că Mihai M. se afla decedat în dormitorul locuinței sale, lângă pat și dulapul de haine, trupul său fiind în stare de putrefacție. Cu această ocazie a fost găsită și cheia bătrânului în apartament.

Din investigațiile făcute de oamenii legii a reieșit că decedatul locuia singur, iar din ziua de 7 iunie 2017 acesta nu a mai fost văzut. Fratele acestuia, Virgil M., își făcea grijă cu privire la faptul că Mihai M. nu răspunde la telefon, astfel că în seara de 15 iunie a.c., în jurul orei 23.40, acesta și nepoata victimei, Cristina M., au mers la locuința bătrânului. Deoarece ușa apartamentului era încuiată, cu o cheie de rezervă pe care o aveau de la proprietar, cei doi au pătruns în apartament, găsindu-l pe acesta decedat în dormitorul locuinței.

Deoarece corpul lui Mihai M. era în stare de putrefacție nu s-a putut face examinarea cadavrului, care a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți, în ve­derea efectuării autopsiei. Deocamdată nu sunt suspi­ciuni cu privire la cauza decesului. În acest caz a fost întocmit un dosar de cercetare penală cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă. (D.Z.)

 

Vezi si

Președintele Academiei Române: Mănăstirea Voroneţ a fost, pentru istoria românilor, o adevărată universitate creştin-ortodoxă (FOTO-VIDEO)

Mănăstirea Voroneţ a fost, pentru istoria românilor, mai ales a celor de la sud şi …