Sunday , January 29 2023

Beat și fără permis, un tânăr din Dărmănești a furat într-o noapte două mașini din curtea unui om la care muncea. Pe una a băgat-o într-un stâlp, pe alta într-un șanț

Duminică, la orele 02:20, polițiștii din Dărmănești au fost sesizați direct de către M. M. din Dărmănești, despre faptul că B. Nicolae i-a sustras un autoturism din curtea locuinței și a făcut accident în zona Piața Dărmănești. Pe DC 38 localitatea Dărmănești, în șanțul de pe partea dreaptă a fost identificat un autoturism VW care lovise un stâlp pe care-l înclinase și prezenta avarii în partea din față. În mașină nu se afla nici o persoană. La jumătatea distanței între locuința bărbatului care a sunat la 112 și locul unde  a fost găsit autoturismul, pe partea dreaptă a DC 37,  polițiștii l-au găsit circulând pe jos pe  B. Nicolae, de 23 de ani, din Dărmănești. Acesta prezenta leziuni în zona  feței.

politia, masina noua Obiectiv

Individul a recunoscut că a condus fără drept două autoturisme ale bărbatului respectiv și le-a avariat pe amândouă, indicând locul unde s-ar afla și celălalt autoturism,  în curtea persoanei vătămate.

Fiind testat alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,76 mg/l alcool pur in aerul expirat. Date fiind leziunile suferite în urma accidentului, s-a solicitat intervenția unei ambulanțe, care l-a preluat și l-a transportat pentru investigații și îngrijiri medicale la U.P.U Suceava. Lui B. Nicolae i-a fost recoltată o mostră biologică de sânge, acesta refuzând cea de a doua probă. El a fost diagnosticat preliminar cu „agitație psihomotorie, TCC cu TCF prin accident rutier, epistaxis oprit spontan, halenă etalonică , plagă regiunea nazală”, rămânând internat pentru investigații suplimentare. De asemenea din verificările efectuate în bazele de date a rezultat faptul că B. Nicolae nu posedă permis de conducere.

Din cercetări a reieăit faptul că, M. M. a plecat cu familia și l-a lăsat pe B. Nicolae să lucreze prin curte, fără drept de acces în locuință.

Profitând de această situație, pe fondul consumului de alcool, B. Nicolae a scos din curtea locuinței autoturismul marca VW l-a condus pe străzile din localitate, iar la un moment dat, datorită stării de ebrietate, a părăsit partea carosabilă intrând într-un șanț.

A revenit pe jos la locuința lui M. M., a forțat ușile de acces, a pătruns în locuință și a găsit cheile de contact ale celui de al doilea autoturism, marca Renault. A plecat la plimbare și cu acesta prin sat, iar în jurul orei 02,00, pe DC 38, a pierdut controlul volanului și s-a izbit într-un stâlp.

Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducere unui vehicul sub influența alcoolului”, „furt în scop de folosință”.
secretarasite

Vezi si

Aeroportul Suceava, locul doi într-un Top 40 aeroporturi din Europa, din punct de vedere al creșterii procentuale a numărului de pasageri

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat sâmbătă, 28 ianuarie 2023, că, într-un clasament …