Thursday , September 29 2022

Băut bine, un șofer de 62 de ani din Fântânele a lovit o mașină parcată

Duminică, 10 aprilie, o patrulă care efectua serviciul de patrulare pe raza comunei Fântânele a fost sesizată  de către o femeie din Volovăț despre faptul că în timp ce soțul acesteia se afla pe DJ 290, staționat cu autoturismul proprietate, un alt conducător auto, ce se afla în stare de ebrietate a acroșat cu un autoturism marca Opel mașina acesteia, tot un Opel, model Vectra. La volanul mașinii Opel care ar fi produs accidentul se afla R. Petrică, de 62 ani, din Fântânele. În Opleul Vectra se afla V. Vasile, de 33 ani, din  Volovăț.

politia, masina noua Obiectiv

În urma interogării bazei de date s-a descoperit faptul că Opelul șoferului de 63 de ani  avea I.T.P. expirat din 17.11.2021 și nu avea R.C.A. valid. Fiind testați cu etilotestul, a reieșit faptul că șoferul de 33 de ani nu era băut, dar șoferul din Fântânele avea o alcoolemie de  de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost amendat pentru lipsa ITP-ulu și a asigurării și pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Vezi si

Primarul Lungu felicită Foresta după meciul cu UTA Arad și anunță că acum se toarnă fundațiile la Baza sportiva tip 1, unde va fi construit un nou stadion

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a participat la meciul de fotbal din Cupa României dintre …