Monday , May 27 2024

Bătrân de 86 de ani, acuzat că și-ar fi lovit fiica de 63 de ani, pe care a găsit-o beată și făcând scandal la o crâșmă  din Frasin

Luni seara, la ora 19.28, Poliția orașului Frasin a fost sesizată prin  112 de către O. Paraschiva, de 63 ani, din orașul Frasin, despre faptul că tatăl său B. Petru, de 86 ani, a agresat-o fizic.

politia, masina noua Obiectiv

B.Petru locuiește împreună cu soția B. Viorica și în aceeași curte cu nepotul său B. Dorel în comuna Stulpicani.

De aproximativ 2 săptămâni la locuința acestora a venit fiica bătrânului, O Paraschiva care locuiește în orașul Frasin. Aceasta obișnuiește să consume frecvent băuturi alcoolice.

Luni seara B. Petru a fost informat de către nepotul său despre faptul că O. Paraschiva se află pe terasa magazinului IF Scheuleac  din centrul localității, consumă băuturi alcoolice și face scandal. B. Petru s-a deplasat la magazinul respectiv, i-a spus fiicei sale să meargă acasă, aceasta a refuzat, între ei iscându-se un scandal. O. Paraschiva a declarat faptul că a fost lovită de către tatăl său  în zona feței, dar bătrânul susține că, fiind sub influența băuturilor alcoolice, aceasta s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se în zona feței.

Femeia a solicitat intervenția unui echipaj de ambulanță la fața locului și a fost transportată la Spitalul Județean Suceava cu diagnosticul traumatism cranio facial fără pierderea cunoștinței, stare avansată de ebrietate și a fost îndrumată să se prezinte la Serviciul de Medicină Legală în vederea obținerii unui certificat medico-legal.

Vezi si

FOTO – Lucian Harșovschi, detalii despre cum va arăta Aquapark-ul Sucevei. “După 9 iunie, vom reuși să facem și mai multe lucruri bune pentru acest oraș pe care îl numim acasă”

Viceprimarul Lucian Harșovschi, candidatul PNL pentru fotoliul de primar al Sucevei,  a oferit detalii despre cum va …