Sunday , January 29 2023

Bătrân de 86 de ani, acuzat că și-ar fi lovit fiica de 63 de ani, pe care a găsit-o beată și făcând scandal la o crâșmă  din Frasin

Luni seara, la ora 19.28, Poliția orașului Frasin a fost sesizată prin  112 de către O. Paraschiva, de 63 ani, din orașul Frasin, despre faptul că tatăl său B. Petru, de 86 ani, a agresat-o fizic.

politia, masina noua Obiectiv

B.Petru locuiește împreună cu soția B. Viorica și în aceeași curte cu nepotul său B. Dorel în comuna Stulpicani.

De aproximativ 2 săptămâni la locuința acestora a venit fiica bătrânului, O Paraschiva care locuiește în orașul Frasin. Aceasta obișnuiește să consume frecvent băuturi alcoolice.

Luni seara B. Petru a fost informat de către nepotul său despre faptul că O. Paraschiva se află pe terasa magazinului IF Scheuleac  din centrul localității, consumă băuturi alcoolice și face scandal. B. Petru s-a deplasat la magazinul respectiv, i-a spus fiicei sale să meargă acasă, aceasta a refuzat, între ei iscându-se un scandal. O. Paraschiva a declarat faptul că a fost lovită de către tatăl său  în zona feței, dar bătrânul susține că, fiind sub influența băuturilor alcoolice, aceasta s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se în zona feței.

Femeia a solicitat intervenția unui echipaj de ambulanță la fața locului și a fost transportată la Spitalul Județean Suceava cu diagnosticul traumatism cranio facial fără pierderea cunoștinței, stare avansată de ebrietate și a fost îndrumată să se prezinte la Serviciul de Medicină Legală în vederea obținerii unui certificat medico-legal.

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …