Tuesday , January 18 2022

 Bătrân de 82 de ani, găsit mort de frig într-un bordei, la Fundu Moldovei 

Vineri, în jurul orelor 13.30, polițiștii din Pojorâta au fost sesizați despre faptul că un bărbat din comuna Fundu Moldovei a fost gasit decedată prin îngheț și nu figurează în evidențele medicului de familie.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au aflat că, joi dimineață, Mândrilă Toader, în vârstă de 82 de ani a fost găsit decedat într-un  bordei situat în satul Fundu Moldovei, la o distanță de aproximativ 800 metri în amonte de pârâul Timăn, unde bătrânul locuia singur în condiții insalubre, fără alimentare cu apă și energie electrică.  În ziua respectivă,  nepoata  bătrânului, ajutată de un bărbat, au luat cadavrul și l-au transportat la capela bisericii din comună pentru a pregăti înmormântarea. Având în vedere faptul că  medicul din cadrul dispensarului comunei Fundu Moldovei a relatat faptul că nu poate elibera certificatul constatator al decesului întrucât persoana în cauză nu este înregistrată în evidențele acesteia, vineri cadavrul a fost preluat și depus la morga spitalului Câmpulung Moldovenesc unde urmează a se efectua autopsia în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor survenirii decesului.

Din cercetările efectuate la fața locului cât si din cele declarate de către membrii de familie ai defunctului a reieșit că nu sunt suspiciuni cu privire la decesul acestuia, cauza fiind cel mai probabil înghețul.

Vezi si

Sucevean de 42 de ani băgat în arest, după ce a lovit cu mașina o femeie aflată pe trotuar.  Individul nu are permis, a fugit de la locul accidentului și a refuzat să sufle în etilotest

Duminică după-amiază, la ora 16.50, o persoană neidentificată inițial, în timp ce conducea un autoturism …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *