Saturday , September 24 2022

Batran de 71 de ani, suspectat ca si-a omorat concubina

Ana Cazacu, de 54 de ani din Dolhasca a fost g\sit\ moart\ `ntr-o anex\ a casei lui Gheorghe Lucian, de 71 de ani n aflat `n stare de ebrietate el a recunoscut c\ [i-a b\tut concubina `n noaptea de vineri spre s=mb\t\

 O femeie de 54 de ani din Dolhasca [i-a pierdut via]a `n noaptea de vineri spre s=mb\t\, exist=nd suspiciuni c\ moartea acesteia a fost una violent\ Astfel, `n diminea]a zilei de s=mb\t\ pe la ora 9.00, poli]i[tii ora[ului Dolhasca au fost sesiza]i despre faptul c\ Ana Cazacu, de 54 ani, din localitate, este decedat\ în locuin]a lui Gheorghe Luchian,de 71 ani, cu care tr\ia în concubinaj. Poli]i[tii veni]i la fa]a locului au g\sit cadavrul femeii într-o anex\ a locuin]ei susnumitului, prezentând leziuni vizibile în zona fe]ei, gâtului [i toracelui superior.
Din primele cercet\ri realizate de anchetatori a rezultat c\ femeia g\sit\ moart\ locuia cu Gheorghe Luchian de circa trei ani [i `n acest interval au avut mai multe conflicte, f\r\ a fi depuse `ns\ sesiz\ri la poli]ie. B\tr=nul a fost g\sit în anexa respectiv\ în stare de ebrietate [i a fost condus la sediul poli]iei pentru cercet\ri.
În urma cercet\rilor efectuate s-a stabilit c\ în noaptea de vineri spre s=mb\t\, victima a fost agresat\ de c\tre suspectul Gheorghe Luchian într-o anex\ a locuin]ei acestuia, prin loviri repetate cu mijloace contondente. Necropsia a concluzionat c\ moartea a fost violent\ [i s-a putut datora insuficien]ei cardio-respiratorii acute consecutive hemoragiei intracraniene ca urmare a unui politraumatism cu fracturi faciale [i costale. Politraumatismul s-a putut produce prin loviri repetate cu corpuri sau mijloace contondente. Concluzii definitive vor fi înaintate dup\ efectuarea examenelor complementare la finalizarea raportului de constatare medico-legal\.
Cercet\rile au fost preluate de Parchetul de pe lâng\ Tribunalul Suceava sub aspectul unei mor]i violente cu suspiciuni de omor, cu suspectul în stare de libertate.(N.R.)
 

Vezi si

Exercițiu tactic inedit, la Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc

În data de 22 septembrie, la Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare” a avut loc …