Wednesday , February 1 2023

Bărbatul care a căzut de la înălțime pe șantierul unui bloc de pe strada Mărășești a murit la spital

Bărbatul de 60 de ani  care ,săptămâna trecută, a căzut de la o înălțime de aproximativ șase metri în timp ce lucra la funcația unui bloc de pe stra Mărășești, a murit la spital, joi dimineață, în urma rănilor suferite.

Reamintim că pe 13 decembrie 2022, pompierii militari ai Detașamentului Suceava au intervenit cu o ambulanță SMURD B2 și două autospeciale dotate cu echipamente specifice, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava pentru extragerea unui bărbat căzut într-o groapă de aproximativ 6 metri adâncime, pe șantierul unui bloc de pe strada Mărășești din municipiul Suceava.

Bărbatul, A. Ioan,  în vârstă de aproximativ 60 de ani, era angajat al unei firme care lucrează la fundația blocului respectiv și, într-un moment de neatenție, a căzut de la înălțime. El a fost extras cu ajutorul echipamentelor specifice și predat echipajului SAJ în stare de semiconștiență.

Polițiștii efectuează acum cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de „ucidere din culpă”, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

 

Vezi si

”Spune NU cariilor!”, campanie de igienă orală derulată în 94 unități de învățământ, la inițiativa Grădiniței ”Țăndărică” Suceava

”Scopul campaniei a fost îndeplinit cu succes prin intermediul numeroaselor activități desfășurate prin mijloace de …