Saturday , January 28 2023

Bărbat lovit mortal de o dubă, la Soloneț

Marți seara, în jurul orei 17.50, N. Daniel, de 38 ani, din Cajvana, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 178D, pe raza localității Soloneț, la ieșirea spre Cajvana, a surprins și accidentat pietonul Tofan Petru, de 41 de ani, din Todirești.

În urma accidentului rutier, pietonul a suferit leziuni traumatice grave, motiv pentru care a fost preluat de un echipaj S.M.U.R.D. și transportat la U.P.U. – Spitalul Județean Suceava. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pietonul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite, dar i s-au prelevat mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, urmând a se dispune procedural. Ulterior victima accidentului rutier a decedat la orele 00.30, în timp ce se afla internată sub supraveghere la secția ATI a spitalului. Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier Suceava sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”, urmând a se dispune procedural.

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …