Wednesday , February 8 2023

Bărbat din Voitinel, salvat de la moarte de un văr care l-a găsit spânzurat de un pom

Luni seara, la ora 21.33, polițiștii din Gălănești a fost sesizați prin  112 cu privire la faptul că Hrișcan Vasile, de 52 ani, din Voitinel, s-a spânzurat.

politia, masina noua Obiectiv

Polițiștii deplasați la fața locului l-au găsit în livada gospodăriei  pe P. Vasile, care îi acorda primul ajutor lui H. Vasile,după ce acesta din urmă a legat un cablu de un pom și s-a spânzurat.

H.Vasile a declarat faptul că în cursul zilei, vărul său H. Vasile i-a spus că nu mai vrea să trăiască. În jurul orei 21.00 s-a deplasat la domiciliul vărului său pentru a vedea dacă este acasă, însă nu l-a găsit. Acesta s-a deplasat în livada din spatele casei, unde l-a identificat pe vărul său spânzurat cu un cablu de un pom. A reușit să-i scoată cablul care era strâns în jurul gâtului și l-a culcat la sol.

A intervenit și echipajul de poliție care a acordat primul ajutor folosind trusa medicală din dotare și efectuând proceduri de stimulare cardiacă și a respirației.

Ulterior, la fața locului a sosit un echipaj SMURD, care l-a preluat pe H. Vasile în vederea acordării de îngrijiri de specialitate, starea acestuia fiind stabilă. Bărbatul a fost diagnosticat cu „tentativă de suicid prin spânzurare ca urmare a consumului de alcool”.

Acesta a fost transportat la Spitalului Municipal Rădăuți, în vederea efectuării de investigații suplimentare.

Din verificările efectuate s-a constatat faptul că, H. Vasile a mai avut în trecut o tentativă de sinucidere și a fost de asemenea internat la Spitalul de Psihiatrie Siret.

Vezi si

politia, masina noua Obiectiv

Sucevean de 21 de ani, prins la volan drogat cu hașiș si amfetamină

În mașină, polițiștii au găsit și o țigară care probabil conținea marijuana. Luni, în jurul …