Sunday , January 29 2023

 Bărbat de 71 de ani, găsit înecat în pârâul Argel

Joi dimineață, polițiștii din Vama au fost sesizați prin 112 de către o femeie din comuna Moldovița despre faptul că l-a găsit pe tatăl său, P. Aurel, de 71 de ani, decedat în albia râului Argel, comuna Moldovița.

politia, masina noua Obiectiv

Ajunși la fața locului, lucrătorii de poliție au constatat că P. Aurel nu mai prezenta semne vitale, iar echipajul medical specializat prezent la fața locului a declarat decesul acestuia.

Din discuțiile purtate cu fiica bărbatului a rezultat faptul că ultimul contact telefonic pe care aceasta l-a avut cu tatăl său, a fost în seara zilei de 08 iuni 2022, în jurul orelor 19:00, acesta fiind în căutarea unei bovine, iar din relatările acesteia a reieșit că ar fi consumat băuturi alcoolice, fiind incoerent în limbaj.

Totodată, s-a mai stabilit că defunctul  obișnuia să consume frecvent băuturi alcoolice, însă nu se afla sub tratament medicamentos, de asemenea neaflându-se în stare conflictuală cu vreo persoană.

Cadavrul a fost preluat și transportat la morga Spitalului Municipiului Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava, în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

 

 

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …