Saturday , October 1 2022

Aţi văzut acest copil?

Cirmaci Constantin Cosmin

Poliţia desfăşoară activităţi de identificare a minorului Constantin Sorin Cîrmaci, de 15 ani, domiciliat în satul Paltinu, comuna Vatra Moldoviţei, care în data de 12 iunie 2013 a plecat de acasă şi nu s-a mai întors până în prezent. În urma cercetărilor s-a stabilit că minorul era îmbrăcat cu geacă din material textil de culoare neagră, pantaloni de culoare gri închis, în picioare purta o pereche de pantofi de culoare neagră, iar pe cap o şapcă de culoare verde cu inscripţii de culoare portocalie. Semnalmentele minorului dispărut sunt următoarele: înălţime 1,70 metri, 60 de kilograme greutate, părul blond, drept, tuns scurt, ochi albaştri, faţa dreaptă, prezintă pistrui pe suprafaţa nasului.
Ajutorul dumneavoastră poate duce la găsirea acestui tânăr. În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să sunaţi la 116.000 număr telefonic special pentru copiii dispăruţi.

Vezi si

Un tânăr de 28 ani a ajuns în comă la spital, după ce și-a tăiat venele și s-a întins pe o bancă de lângă Primăria Șcheia 

Un tânăr în vârstă de 28 ani din satul Șcheia a ajuns în această după-amiază …