Wednesday , April 21 2021

ARDE Prefectura Suceava (VIDEO)

UPDATE: ISU Suceava a transmis că în cadrul intervenției de stingere a focului participă și o mașină de stingere și o autoscară de la ISU Botoșani. Focul se întinde pe o suprafață de 1500 mp. Alin Găleată, purtătorul de cuvânt ISU Suceava a declarat, la Digi24, că intervenția este foarte dificilă din cauza suprafeței mari și a faptului că în zona respectivă există o cantitate mare de lemn.

În acest moment, dispozitivul de stingere este format din 18 mașini de stingere (13 din cadrul ISU și alte 5 de la serviciul voluntar pentru situații de urgență) și 5 autoscări.

STIREA INITIALA:

Sambata dimineata, in jurul orei 9.00, a fost semnalat un incendiu violent, cu mari degajari de fum, in partea superioara a Palatului Administrativ Suceava, clădirea în care funcționează Prefectura și Consiliul Județean Suceava.

FOTO, VIDEO – ISU SUCEAVA

ISU intervine cu  4 autospeciale si o autoscara.

La fata locului sunt doua ambulante SMURD. Nu sunt inregistrate victime pana in acest moment.

În momentul de față, nu se știe de la ce a pornit focul.

Palatul Administrativ din Suceava este o clădire în stil baroc construită între anii 1903-1904 și a fost inițial sediul Primăriei Suceava.

Clădirea este inclusă pe Lista monumentelor istorice din județul Suceava din anul 2004. La fața locului au ajuns noul prefect USR Iulian Cimpoeșu și fostul prefect Alexandru Moldovan.


CONTINUA

Vezi si

Tensiuni în societatea civilă privind reprezentantul în comisia pentru Parcul Șipote. Lungu pune la dispoziție un spațiu în care acesta să fie ales democratic

Primăria Suceava va pune la dispoziție un spațiu în care reprezentanții ONG-urilor sucevene care reprezintă …