Wednesday , February 8 2023

Aproape 10.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, descoperite de poliţiștii de frontieră sub o stivă de cherestea, la Costileva de Sus

Miercuri, 28 noiembrie a.c., poliţiştii de frontieră de la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava au declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate, în urma căreia au descoperit pe un teren de pe raza localităţii Costileva de Sus, ascunse  sub o stivă de cherestea, mai multe colete care conţineau ţigări de contrabandă.

Drept urmare, polițiștii de frontieră au transportat coletele cu țigări la sediul instituției, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 9.980 de pachete cu ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de țigări în valoare de aproximativ 117.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării iar în continuare poliţiştii de frontieră efectuează  verificări în vederea identificării persoanelor implicate și tragerea la răspundere a acestora.

Vezi si

Ioan Balan: ”Cazierul judiciar eliberat online ne demonstrează cât de mult poate fi simplificată viața românilor prin digitalizare!”

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan a susținut o declarație în plenul Camerei Deputaților în …