Saturday , April 20 2024

Aproape 1.000 de pachete de tigari de contrabanda, descoperite sub capota unei masini

Mar]i dup\ amiaz\, un echipaj mixt de siguran]\ public\ în timp ce executa serviciul de patrulare pe strada Carpa]i din Siret, au oprit pentru control un autoturism condus de Mihai B. de 22 ani din municipiul Suceava. La controlul efectuat asupra autoturismului, în interiorul a fost g\sit\ cantitatea de 50 pachete de ]ig\ri de contraband\, fapt pentru care conduc\torului auto i  s-a solicitat s\ se deplaseze la sediul poli]iei, ocazie cu care în mai multe locuri, respectiv sub capota motorului, în locul special destinat ro]ii de rezerv\ precum [i în locurile destinate trusei de prim ajutor [i triunghiului reflectorizant, a fost g\sit\ ascuns\ cantitatea de 879 pachete de ]ig\ri de contraband\ cu timbru fiscal al Republicii Moldova.
Întrucât pentru întreaga cantitate de 929 pachete de ]ig\ri, în valoare de 5.800 lei, conduc\torul auto nu posed\ documente de provenien]\, s-a dispus ridicarea acestora în vederea cercet\rilor [i s-a întocmit dosar penal sub aspectul s\vâr[irii infrac]iunii de contraband\. Autoturismul a fost indisponibilizat în vederea cercet\rilor. (O.S.)

Vezi si

Autoutilitară încărcată cu lemn fără acte, descoperită ca fiind sub sechestru cu ajutorul aplicației ”E-dac”

Folosind  aplicația E-Dac, polițiștii suceveni au reușit sâmbătă dimineață identificarea și imobilizarea un autoturism ce …