Thursday , December 1 2022

Angajatul unei spălătorii din Solca i-a furat maşina patronului său şi s-a răsturnat cu ea în şanţ

politiew


In data de 2 noiembrie 2015, la ora 08.20, Poliţia oraşului Solca a primit o plângere din partea lui Constantin A., de 36 de ani, din comuna Comăneşti, administrator al SC Tagrygold SRL Comăneşti, despre faptul că două persoane i-au furat maşina, pe care au distrus-o parţial şi au abandonat-o în comuna Arbore. Din cercetările poliţiştilor a reieşit că SC Tagrygold SRL are o spălătorie în oraşul Solca, compusă din curte, incintă service roţi şi casă de locuit. Pe perioada nopţii, în casă locuieşte Daniel Radu, care este angajat al firmei şi cumnat al administratorului societăţii.
In seara zilei de 1 noiembrie a.c., Ioan Ciontu, de 28 de ani, din comuna Comăneşti, angajat al societăţii, cu ajutorul lui Daniel Radu, de 36 de ani, din municipiul Suceava, care i-a dat cheile de la autoturismul Sangyong Rexton, proprietatea patronului, a sustras maşina şi a condus-o pe drumurile publice din Solca şi Poieni Solca, răsturnându-cu autoturismul în cea de-a doua localitate. Din accident nu au rezultat victime, autovehiculul fiind lăsat abandonat pe raza comunei Arbore.
Ioan Ciontu a recunoscut fapta comisă, declarând că intenţia sa a fost aceea de a folosi maşina fără ştirea proprietarului şi de a-l returna, deoarece nu are permis de conducere.
In acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „furt calificat” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. (C.Z.)

Vezi si

Preotul bisericii Sf. Nicolae din Sadova, găsit mort în urma unui infarct

Marți, 29 noiembrie, la ora 13.33,  polițiștii din Pojorâta au fost anunțați despre faptul că …