Thursday , June 20 2024

Amenzi de aproape 100.000 de lei date de polițiști transportatorilor din județ

In urma unei acțiuni care a urmărit respectarea legalității în domeniul transportului de persoane și de mărfuri, au fost verificate 770 de autovehicule din domeniul de transport, fiind date 454 de amenzi în valoare de 98.415 lei, reținute 14 permise de conducere și retrase șapte certificate de înmatriculare. In cadrul acțiunii au fost confiscate bunuri în valoare de 28.198 lei și depistate trei persoane urmărite  

controale politie

In ultimele 5 zile, polițiștii au acționat pentru verificarea respectării prevederilor legale în domeniul transportului de persoane și mărfuri. În județul Suceava, la această acțiune au participat polițiști din cadrul Serviciului Rutier, Serviciului de Ordine Publică și Serviciului Transporturi, precum și alte forțe ale Ministerului Afacerilor Interne – jandarmi, polițiști de frontieră și lucrători din cadrul biroului de imigrări. În urma acțiunilor, au fost verificate peste 770 de autovehicule, fiind constatate 15 infracțiuni.
La nivelul județului Suceava au fost organizate 53 de filtre rutiere, în cadrul cărora au fost controlate peste 770 de autovehicule. De asemenea, au fost constatate 15  infracțiuni și au fost aplicate 454 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 98.415 de lei.
Siguranța rutieră și salvarea de vieți sunt, de asemenea, priorități ale Poliției Române. Astfel, pentru prevenirea accidentelor de circulație, polițiștii rutieri au desfășurat activități de prevenire și combatere, fiind reținute 14 permise de conducere și retrase șapte certificate de înmatriculare. Tot în cadrul acțiunii au fost confiscate bunuri în valoare de 28.198 lei și depistate trei persoane urmărite.
Reamintim că, începând de săptămâna trecută, din ordinul ministrului Afacerilor Interne, Petre Tobă, toate structurile Ministerului Afacerilor Interne acționează la nivel național pentru atingerea obiectivului principal al anului 2016 – siguranța cetățeanului. (D.Z.)
udețului Suceava sunt peste 25.000 de pensionari de invaliditate, dintre care aproximativ 1.000 sunt de gradul I, alte 12.000 sunt pensionari de invaliditate gradul II și restul de gradul III. (Cristina RUSTI)
 

Vezi si

119 absolvenți ai Promoției Avram Iancu – 200 și-au luat rămas bun de la Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare” (FOTO)

În cadrul festivității de încheiere a anului școlar 2023-2024, care a avut loc vineri, au …