Saturday , February 4 2023

Alte două mașini incendiate intenționat la Rădăuți

Pompierii militari ai Detașamentului Rădăuți au intervenit luni dimineață cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la două autoturisme pe raza municipiului Rădăuți, strada Zimbrului.

Incendiul a fost anunțat la 112 la ora 04.55, iar la sosirea echipajelor incendiul se manifesta generalizat la două autoturisme cu pericol de propagare la o casă învecinată.

În urma incendiului au ars ambele autoturisme în proporție de aproximativ 90%.

Conform ISU Suceava, cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa învecinată.

Reamintim că joi, 22 decembrie, la ora 21.50, a fost incendiat un Mercedes parcat în curtea Bisericii ”Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril” din Rădăuți. Mașina aparținea preotului Iustin Calancea.

Vezi si

Programul detaliat al manifestărilor organizate de Primărie la împlinirea a 635 de ani de la atestarea documentară a Sucevei

Primăria municipiului Suceava a anunțat, sâmbătă dimineață, programul detaliat al manifestărilor prilejuite de sărbătorirea împlinirii …