Monday , May 20 2024

Alegeri în Baroul Suceava. Avocatul Liviu Mihai, reales decan

Adunarea Baroului Suceava de alegere a organelor de conducere ale baroului a avut loc în perioada 15-17 decembrie 2021, votul desfășurându-se la sediul Baroului și în birourile teritoriale de la Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Rădăuți,  Gura Humorului și Fălticeni. La vot au participat 231 de avocați, fiind o prezență remarcabilă în contextul pandemiei.

În urma alegerilor, în funcția de decan a fost reales avocatul Liviu Mihai, acesta obținând 220 de voturi din cele 231 exprimate.

În consiliul Baroului Suceava au fost alesi, în ordinea numărului de  voturi, următorii: Avocat Ştreangă Mihai; Av. Ciubotaru Aurelia; Av. Antonovici Mihaela; Av. Ionaș Sânziana; Av. Ostaficiuc Laurian; Av. Rusu Sorin; Av. Solcanu Simona; Av. Voronca Bogdan; Av. Tîrnovan Oana; Av. Gorea Ariadna.

În consiliul de administrație al Filialei C.A.A Suceava au fost aleși Av. Ursărescu Ioan, Av. Macovei Nicoleta și Av.Dascălu Mirabela.

Avocatul Liviu Mihai, decanul Baroului Suceava

Liviu Mihai a fost ales decan al Baroului Suceava în noiembrie 2017, succedându-i atunci avocatului Sorin Rusu, care condusese ordinul profesional al avocaților suceveni timp de sase ani.

Liviu Mihai este născut pe data de 6 mai 1974, în Suceava. Este absolvent al Colegiului Național “Ştefan cel Mare”. Este licențiat al Facultății de Drept din cadrul Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași, în 1998.  În perioada 1998 – 2009 a fost lector universitar la Facultatea de Drept a Universității «Petre Andrei» din Iași, la disciplina Drept Roman. Este membru al Baroului Suceava din data de 1 aprilie 1999.

Membrii noului Consiliu adresează mulțumiri tuturor colegilor avocați pentru sprijinul și solidaritatea arătate și le urează sărbători fericite, cu speranța că vom avea un an mai bun!”, a transmis avocatul  Liviu Mihai, decanul Baroului Suceava. (O.S.)

Vezi si

Meci de Liga V-a întrerupt după o încăierare generală între jucători și spectatori

Cazul meciului dintre Polul Nord Brodina și Unirea Salcea va ajunge miercuri pe masa Comisiei …