Saturday , July 20 2024

Aeroportul Suceava, pe locul cinci în țară după numărul de pasageri

”Dinamica oferită de ultimele date ne arată o creștere continuă a numărului de pasageri pe Aeroportul “Ștefan cel Mare” din Suceava. Este răspunsul venit în urma eforturilor noastre de a propune noi destinații, concomitent cu susținerea modernizării și dezvoltării infrastructurii aeroportuare, inaugurarea terminalului T2 fiind cel mai recent exemplu.
Datele confirmă justețea strategiei de a defini aeroportul sucevean ca fiind principala poartă de intrare pe zona de nord a țării”, a declarat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.
Acesta a spus că va continua  demersurile pentru a găsi noi destinații și am că au fost demarate procedurile pentru construirea celui de-al treilea terminal.
”Legătura cu Autostrada A7 va face ca aeroportul sucevean să fie și mai atractiv pe rutele internaționale”, a mai afirmat președintele CJ. (O.S.)

Vezi si

Absolvent al Colegiului Național Militar ”Ștefan cel Mare”, admis primul la specializarea aleasă din cadrul Academiei Tehnice Militară ”Ferdinand I”

Nu doar elevii Colegiului Națiaonal Militar ”Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc obțin rezultate remarcabile, ci …

One comment

  1. Reveniti la Viena!