Tuesday , March 5 2024

Acțiune de curățenie a spațiilor verzi dintre blocuri, organizată de Primărie în George Enescu

Primăria Municipiului Suceava cu o serie de angajați de la Direcția Domeniului Public a făcut o nouă acțiune de curățenie între blocuri. Şi de această dată în cartierul George Enescu, cartier în care au mai fost organizate astfel de acțiuni, dar în alte zone. De data aceasta a fost vizat un perimetru dintre blocurile situate în zona aleilor Saturn și Venus „Eliberăm tot ce înseamnă improvizații, gard viu îmbătrânit, împrejmuiri, pentru că nu mai merge așa. Am găsit cuști, fel de fel de depozite făcute de unii suceveni care s-au împroprietărit pe spații”, a spus viceprimarul Lucian Harșovschi, prezent la această acțiune.

Scopul pentru care Primăria Suceava a organizat-o însă ține de pregătirea unor lucrări de amenajare a unor parcări auto. De aceea, acțiunea a vizat zona din spatele blocurilor unde angajații Primăriei degajând gardurile vii îmbătrânite, dar și cuști de câini, bănci și alte construcții fără autorizație pregătesc terenul pentru o lucrare. Unii oameni au felicitat pe cei de la primărie, inclusiv pe viceprimar pentru implicare, însă nu toți par a fi foarte încântați, mai ales că Lucian Harșovschi a și făcut referire la faptul că vor trebui scoase niște bănci și mese improvizate și în fața unor blocuri de locuințe. „Vom face curățenie peste tot unde vom merge. și trebuie spus că este o responsabilitate comună, administrație pe de o parte și cetățeni pe de altă parte, pentru a avea un oraș așa cum ni-l dorim. Doar împreună putem schimba ceva”, a mai spus Lucian Harșovschi. (Dan PRICOPE)

Vezi si

Constantin Pintilie, fost angajat al Prefecturii Suceava, decedat în urma accidentului de pe trecerea de pietoni din zona Torino, cartierul Burdujeni

Luni dimineață, la prima oră, sirenele au alertat locuitorii cartierului Burdujeni că s-a petrecut o …