Wednesday , January 19 2022
Breaking News

Acrobații uimitoare și numere pline de magie marca Circo Italiano Bonaccini, la Iulius Mall Suceava

Lume, lume! Copii de toate vârstele și adulți care iubesc spectacolul, haideți să vă bucurați de o reprezentație în care magia și pasiunea pentru adrenalină se întâlnesc! Până pe 6 decembrie 2021, clovni și acrobați ai Circo Italiano Bonaccini vor urca pe scena din cortul amenajat în parcarea Iulius Mall Suceava, și vor impresiona cu acrobații, numere de magie și show-uri de iluzionism.

Până pe 6 decembrie, ești invitat să lași grijile la o parte și să intri în cortul încălzit, amplasat în parcarea Iulius Mall Suceava pentru a te bucura de experiența Circo Italiano Bonaccini! Artiști de renume din lumea circului, medaliați la festivaluri din toată lumea, îți vor oferi un spectacol grandios, cu numere la sol și la înălțime, ce te vor face să uiți de gijile cotidiene.

De luni până vineri, începând cu ora 18.00, sâmbătă de la orele 15.00 și 18.00, și duminică de la 11.30 și 15.00, vino să iei parte la numerele de magie și iluzionism, care vor depăși granița dintre real și imaginar și te vor face să simți că orice este posibil! Dacă ești iubitor de adrenalină, poți admira acrobațiile ce sfidează gravitația și te vor ține cu sufletul la gură în fiecare secundă. Nu vor lipsi nici clovnii, cu machiajul reprezentativ și trucurile amuzante ce îi vor face pe cei mici să râdă, iar pe adulți să își amintească de inocența copilăriei. O reprezentație durează două ore, iar biletul poate fi achiziționat la casieria din zona intrarii sau de pe www.circoitalianobonaccini.com.

Vino la Circo Italiano Bonaccini, la Iulius Mall Suceava și lasă-te purtat de emoțiile din arena circului!

Vezi si

DSP Suceava a dat până acum 2.300 de amenzi celor care nu au completat corect PLF – formularul digital la intrarea în țară

Cei amendați au început să ”bombardeze” cu tot felul de contestații. Din cauza volumului mare …