Monday , September 26 2022

Accident produs în Rădăuţi de un şofer în vârstă de 75 de ani

accident

Un bărbat de 75 de ani, din Rădăuţi, nu a acordat prioritate unei maşini, intrând în coliziune cu un alt autoturism. In urma impactului a rezultat rănirea uşoară a două persoane
In data de 19 martie 2015, în jurul orei 15.00, un bărbat de 75 de ani, din municipiul Rădăuţi, în timp ce conducea maşina pe strada Constantin Brâncoveanu, din localitate, la intersecţia cu strada Stefan cel Mare, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus de un tânăr de 19 ani, din comuna Marginea, intrând în coliziune cu acesta. In urma impactului, maşina tânărului a fost aruncată în şanţ, unde a lovit un capăt de podeţ şi s-a răsturnat.
Cum persoanele implicate în accident au declarat că nu au suferit leziuni, accidentul a fost soluţionat de poliţişti ca şi tamponare cu avarii, bătrânul de 75 de ani fiind sancţionat cu suma de 585 de lei şi reţinerea permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă de 60 de zile. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
Ulterior, tânărul de 19 ani şi 15 ani, din comuna Marginea, pasager în maşina condusă de acesta, s-au prezentat la spita, acuzând dureri minore, pentru care le-au fost acordate îngrijiri medicale de specialitate. (C.Z.)

Vezi si

DSP a primit 31.100 de doze de vaccin antigripal

Medicii de familie din județ se pot prezenta la sediul Direcției de Sănătate Publică pentru …