Saturday , November 26 2022

Absolventă a Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, premiată și felicitată de conducerea ASE București și de ministrul Educației

Absolventa Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, promoția 2022, Denisa Siminiuc, a fost premiată și felicitată de conducerea Academiei de Studii Economice (ASE) București și de ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, pentru cea mai mare medie de admitere din acest an la Facultatea de Economie Teoretică și Aplicată din cadrul ASE. Evenimentul a avut loc cu ocazia festivității de deschidere a anului universitar din cadrul ASE.

Denisa a fost recompensată de Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți la festivitatea de deschidere a acestui an școlar cu Premiul ”Ernst Rudolf Neubauer”, acordat absolvenților care au obținut primele 10 medii la Examenul de Bacalaureat.

Luni, 26 septembrie, a fost deschis noul an universitar în prezența rectorului ASE, prof. univ. dr. Nicolae Istudor, a președintelui senatului universitar prof. univ. dr. Dumitru Miron, a consilierului primului ministru, prof, univ dr. Marilen Pirtea, rectorul Universitătii de Vest din Timișoara, a ministrului Educației, prof. univ. dr. Sorin Cîmpeanu, și a ministrului Finanțelor, dr. Adrian Câciu, care au luat cuvântul, urând comunității universitare ASE un an cu sănătate și multe reușite profesionale. (O. N.)

Vezi si

FLUTUR: Traficul ridicat din PTF Vicovu de Sus-Crasna arată necesitatea deschiderii punctelor de la Climăuți, Ulma și Izvoarele Sucevei

De la deschiderea Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Vicovu de Sus – Crasna, în …