Tuesday , November 29 2022

A fost semnat contractul de peste 24,6 milioane de lei pentru stația de epurare de la Vicovu de Sus  

În orașul Vicovu de Sus sunt în curs de implementare mari proiecte de apă și canalizare, care vor aduce în mod cert un grad de civilizație superior celui actual.

Astfel, recent, a fost semnat contractul de proiectare și execuție lucrări pentru construcția stației de epurare din Vicovu de Sus. Investiția cu fonduri europene vine în completarea uneia privind apa și canalizarea din oraș. Iar primarul Vasile Iliuț susține că la finalizarea acestora, comunitatea din Vicovu de Sus va beneficia de servicii la cele mai înalte standarde.

„A fost semnat contractul de proiectare și execuție lucrări pentru construcția stației de epurare din Vicovu de Sus. Acesta, în valoare de 24.659.782,00 lei, exclusiv TVA, vine în completarea celui de realizare a rețelei de apa și canalizare și se va finaliza, conform termenilor contractuali, concomitent cu cel de apa-canal. Având în vedere experiența atât pe plan national, dar mai ales internațional, a firmei SC OCSA CONSTRUCȚII ŞI INFRASTRUCTURA SRL suntem convinși ca nu vor exista sincope în implementarea proiectului, iar la finalizarea acestuia, comunitatea din Vicovu de Sus va beneficia de servicii de epurare a apei uzate la cele mai înalte standarde. Mulțumesc pe această cale ACET Suceava și domnului președinte al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, pentru sprijinul acordat”, a transmis Vasile Iliuț, primarul orașului Vicovu de Sus. (D. P.)

Vezi si

Premierul Nicolae Ciucă : La Mulți Ani, frumoasă Bucovină! La mulți ani, tuturor românilor bucovineni!

La 104 ani de la unirea Bucovinei cu Țara, premierul Nicolae Ciucă a transmis un …