Sunday , November 27 2022

79 de elevi sunt în practică la Inspectoratul de Jandarmi Suceava

elevi jandarmi practica

În perioada 8 ianuarie – 8 mai 2018, 79 de elevi din cadrul Scolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni îşi desfăşoară stagiul de practică la Inspectoratul de Jandarmi Ju­deţean Suceava.

În perioada următoare, elevii vor exe­cuta misiuni şi activităţi de pre­gătire în cadrul programului de tutelă profesională, fiind îndrumaţi de jandarmi cu experienţă. Aceştia vor urma un program de acomodare cu specificul unităţii şi misiunile jandarmilor suceveni, ulterior fiind repartizaţi în cadrul structurilor care asigură paza şi protecţia instituţională la obiectivele aflate în responsabilitatea inspectoratului şi în subunităţile de ordine şi siguranţă publică din localităţile Fălticeni, Gura Humorului, Câmpulung Moldo­venesc, Vatra Dornei şi Rădăuţi.

Principalele modalităţi de pregătire sunt însuşirea modului de acţiune în cadrul elementelor de dispozitiv, participarea la toate misiunile, activităţile având ca scop aprofundarea şi consolidarea cunoştinţelor asimilate şi perfecţionarea deprinderilor practice.

La sfârşitul perioadei de practică, elevii vor fi evaluaţi cu privire la întreaga activitate desfăşurată împreună cu jandarmii suceveni. (D.Z.)

Vezi si

Foresta câștigă cu 2-0, pe Areni, în fața celor de la Șomuz Fălticeni. Bucovina Rădăuți –  Viitorul Darabani: 4-0

Fotbaliștii antrenați de Dorin Goian s-au impus sâmbătă cu 2-0 în fața  celor de la …