Tuesday , November 29 2022

61 de permise reținute și amenzi în valoare de 289.820 de lei, aplicate de polițiști șoferilor băuți sau prinși de radar

La sfârșitul săptămânii trecute, în perioada 07-09 octombrie 2022, Serviciul Rutier Suceava împreună cu formațiunile de profil din județ, au organizat acțiuni tematice pe linia depistării conducătorilor auto ce conduc autovehicule publice sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive, ocazie cu care au fost aplicate 175 de sancțiuni contravenționale în valoare de 85.135 de lei. În cadrul acțiunii polițiștii au reținut în vederea suspendării 15 permise de conducere, au retras 8 certificate de înmatriculare și au constatat 11 infracțiuni la regimul rutier.

De asemenea, în zilele de sâmbătă și duminică, Serviciul Rutier împreună cu formațiunile de profil din județ, au organizat acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive, ocazie cu care au fost aplicate 367 de sancțiuni contravenționale în valoare de 204.685 de lei. De asemenea polițiștii au reținut în vederea suspendării 46 permise de conducere, au retras 10 certificate de înmatriculare și au constatat 8 infracțiuni la regimul rutier.

 

 

Vezi si

Premierul Nicolae Ciucă : La Mulți Ani, frumoasă Bucovină! La mulți ani, tuturor românilor bucovineni!

La 104 ani de la unirea Bucovinei cu Țara, premierul Nicolae Ciucă a transmis un …