Tuesday , September 27 2022

60 de câini comunitari au fost strânşi de Diasil într-o săptămână

maidanezi


Echipele de ecarisaj ale firmei Diasil au reuşit să strângă, într-o săptămână, de pe străzile Sucevei, 60 de câini comunitari. Anunţul a fost făcut, ieri, de primarul Ion Lungu care precizase, săptămâna trecută, că angajaţii societăţii Diasil au început prinderea câinilor fără stăpân îndeosebi din zonele unităţilor de învăţământ, dar şi a parcurilor şi instituţiilor publice, urmând să o extindă în toate cartierele.
Potrivit contractului încheiat cu administraţia locală, ei au o normă lunară de minim 250 de câini, pentru care Primăria plăteşte între 27 şi 55 de lei, în funcţie de talie, după cum a precizat primarul Ion Lungu. „Vrem să atingem, într-o lună de zile, numărul prevăzut în contractul încheiat pentru strângerea câinilor comunitari şi anume 250 de câini. Nu e foarte uşor, dar sper să putem face acest lucru”, a declarat Ion Lungu. (D.P.)

Vezi si

Laboratoare de informatică și cursuri de digitalizare pentru 600 de copii de la 3 școli din mediul rural, cu sprijinul Fundației Te Aud România și al companiei 3M

Proiectul ”Educație digitală după școală” va începe în această lună și se va derula pe …