Sunday , June 26 2022

26 cazuri COVID au fost raportate de școlile din județ la final de săptămână

Săptămâna școlară se încheie cu 26 noi cazuri COVID raportate de unitățile de învățământ din județul Suceava, dintre care 18 în rândul elevilor, 7 la cadre didactice și un cadru didactic auxiliar. Potrivit IȘJ Suceava, nu s-a impus suspendarea cursurilor în prezență fizică la nicio clasă de elevi.

Amintim că la apariția a 3 cazuri de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 într-un interval de 7 zile consecutive la nivelul unei clase/grupe de studiu, cursurile cu prezență fizică la nivelul clasei/grupei respective se suspendă pentru o perioadă de 5 zile, începând cu ziua următoare confirmării celui de-al treilea caz.

În această săptămână, în total, au fost înregistrate mult mai puține cazuri COVID în unitățile de învățământ din județ, comparativ cu săptămâna anterioară. Astfel, luni au fost raportate 40 de noi cazuri COVID, dintre care 30 la elevi, 9 la cadre didactice și un caz la didactic auxiliar. Marți alți 16 elevi și 6 cadre didactice au fost confirmați cu SARS-Cov2, miercuri încă opt elevi și șase cadre didactice, iar joi au fost raportate 12 îmbolnăviri, dintre care 10 în rândul elevilor. A fost suspendată activitatea în prezență fizică pentru trei clase de elevi. (O. N.)

 

 

Vezi si

129 de amenzi, 17 permise reținute și 17 certificate de înmatriculare retrase sâmbătă noaptea, în timpul unei razii pe străzile municipiului Suceava

Începând de sâmbătă seara, de la ora 17.00 și până duminică dimineață la ora 04.00, …