Wednesday , October 5 2022

200 de invitați la Consiliul Județean Suceava, de Ziua Bucovinei

CJ caută un spațiu aproape de Palatul Administrativ unde să ofere o masă specială invitaților, pe 28 Noiembrie

Consiliul Județean Suceava a prevăzut suma de 22.856 lei pentru asigurarea mesei pentru 200 de persoane, cu prilejul manifestărilor de pe 28 Noiembrie, de Ziua Bucovinei. O licitație va fi organizată în acest sens, iar ofertele pot fi depuse până pe 20 noiembrie, ora 10.00. Masa specială va începe la ora 14.00 într-un spațiu amenajat pentru 200 de persoane care vor sta la mese. Meniul va conține antreu rece, antreu cald, fel principal, desert, apă plată / minerală, pâine, cafea și va fi servit în regim de bufet suedez. Masa specială oferită de Consiliul Județean Suceava, de Ziua Bucovinei, pentru oaspeți și însoțitori va trebui să fie într-o locație în proximitatea Palatului Administrativ, una dintre condiții fiind ca beneficiarii să se deplaseze acolo fără mijloace de transport.

De menționat că CJ Suceava a mai solicitat oferte pentru servicii hoteliere și de restaurant pentru cazarea / masa unor invitați din SUA (Societatea Dorul din New York) și Republica Moldova (delegații din orașele Soroca și Cricova, cu care Suceava are parteneriate), în perioada 26 – 29 noiembrie. Administrația județeană a bugetat 7.484 lei pentru aceste servicii. (D.P.)

 

Vezi si

Ioan Balan, de Ziua Educației – Viitorul unei națiuni depinde de respectul pe care îl acordăm în fiecare zi făuritorilor de destine – învățătorii și profesorii  

De Ziua Mondială a Educației, deputatul PNL Ioan Balan consideră că fiecare dintre noi trebuie …