Monday , April 22 2024

VIDEO. Tatăl lui Trump, „înviat” de inteligența artificială: „Donny, ai fost întotdeauna un prost”

Un videoclip realizat cu ajutorul inteligenței artificiale (AI) este folosit înainte de alegerile prezidențiale din SUA împotriva fostului președinte american Donald Trump și a candidaturii sale la alegerile din 2024.

Proiectul Lincoln a postat un videoclip generat de inteligența artificială (AI) în care apare Fred Trump, tatăl fostului președinte, care rostește cuvinte dureroase fiului său. „Donny, întotdeauna am știut că o vei da în bară”, spune Fred. „Ai fost întotdeauna un prost – o glumă proastă”.

Trump Sr, un dezvoltator imobiliar și om de afaceri ca fiul său, a murit în 1999. Personajul virtual continuă să insulte afacerile fostului președinte republican drept „gunoaie”, îl acuză de performanță slabă în viața personală și îi spune că „copiii săi îl urăsc, în special fata (se referă probabil la Ivanka Trump – n.r.)”.

Proiectul Lincoln se descrie ca fiind o „organizație pro-democrație” care lucrează pentru a evita întoarcerea lui Trump la Casa Albă la alegerile din 2024. Videoclipul are o etichetă care spune că a fost „generat în întregime sau în mod substanțial de inteligența artificială” și că include „vorbire sau conduită care nu au avut loc”.

Vezi si

Camera Reprezentanţilor din SUA a aprobat ajutorul militar de 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina

După lungi şi dificile negocieri, Camera Reprezentanţilor din SUA a adoptat sâmbătă un uriaş plan …