Saturday , October 1 2022

Inregistrarea cu care Mitt Romney pierde alegerile in SUA (AUDIO)

Mitt Romeny, candidat la alegerile prezidentiale din SUA, a fost surprins intr-o inregistrare cu camera ascunsa spunand despre americani ca 47% dintre ei nu isi platesc taxele la stat si ca asteapta totul de la Guvern.

Potrivit Bloomberg, aceste declaratii au fost facute intr-un cerc restrans, in cadrul unei intalniri intre Romney si mai multi donatori privati ai campaniei sale electorale. In inregistrarea care a fost data publicitatii de catre publicatia de stanga Mother Jones, Romney afirma ca 47% dintre americani “se considera victime”. “Niciodata nu o sa-i conving pe acestia ca trebuie sa-si asume responsabilitatea si sa aiba grija de propriile vieti. Treaba mea nu este sa fiu ingrijorat din cauza acestor oameni.”, a spus el.

Totodata, el vorbeste de electoratul rivalului sau, Barack Obama. “Sunt oameni care nu-si platesc taxele la stat. 47 % dintre americani nu-si achita darile catre stat.”

Juranlistii de la Bloomberg, la fel ca si alte publicatii importante din SUA, comenteaza aceste inregistrari facute cu camera ascunsa.

“Este un dezastru pentru Mitt Romney. Romney avea deja probleme in ceea ce priveste comunicarea cu publicul si nu reusea sa-i convinga pe oameni ca este interesat de soarta lor. Acum, a fost prins in aceasta inregistrare spunand ca aproape jumatate din populatia SUA este formata din ‘loseri’ (ratati, trad.) saraci”. – comenteaza Bloomberg.

Vezi si

Liderul  cecen Ramzan Kadîrov  cere Rusiei să folosească o armă nucleară cu randament scăzut în Ucraina

Liderul cecen Ramzan Kadîrov a declarat sâmbătă că Moscova ar trebui să ia în considerare …