Wednesday , February 28 2024

Publicul are acces vineri în sediul sucursalei BNR din Suceava

Publicul va avea vineri acces gratuit în Palatul vechi al BNR și în sucursalele și agențiile băncii naționale din mai multe județe, cu ocazia Zilelor porților deschise.

BNR anunță că, pentru a marca împlinirea a 143 de ani de la înființare, vineri, în intervalul 13.00-19.00 va avea loc evenimentul Zilele porților deschise la BNR. Evenimentul se va defășura atât la sediul central al BNR din București, cât și la sucursalele și agențiile sale din teritoriu.

Publicul larg poate vizita, în cadrul tururilor ghidate organizate, Palatul Vechi al BNR, precum și sucursalele regionale Cluj, Constanța, Dolj și Timiș și agențiile BNR din Argeș, Bihor, Brașov, Brăila, Buzău, Gorj, Maramureș, Sibiu și Suceava.

Vizitatorii vor avea acces în Palatul Vechi al BNR din București, cu intrare din str. Lipscani, nr. 25, și vor putea vizita Sala veche a Consiliului de administrație, precum și fosta sală de operațiuni – Sala ghișeelor. De asemenea, vor primi informații referitoare la istoria, arhitectura și identitatea Băncii Naționale a României, aceștia având ocazia să admire cele mai importante elemente ale expoziției permanente din Muzeul BNR, inclusiv un lingou de aur care face parte din rezerva băncii centrale.

Vezi si

Deficitul bugetar în luna ianuarie a ajuns la 0,45% din PIB, cu mult peste cel înregistrat în ianuarie 2023

Deficitul bugetului consolidat a fost de 0,45% din PIB în luna ianuarie a acestui an, …