Tuesday , May 7 2024

Bahmuteanu, vizita misterioasa acasa la Prigoana. Vezi ce au declarat!

bahmu prigoana

Chiar dacă fiecare dintre ei este implicat într-o altă relaţie, Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană par că mai au lucruri de pus la punct. Aseară, vedeta i-a făcut milionarului o vizită suspectă. În jurul orei 20.00, Adriana a ajuns la vila pe care fostul ei soţ o are în centrul Capitalei, unde au locuit împreună cu cei doi copii, până anul trecut, în august.
Odată ce şi-a terminat treburile la job, Adriana nu s-a dus spre casă, aşa cum se întâmpla de cele mai multe ori, ci surpriză, şi-a deviat traseul. Vedeta a plecat glonţ spre vila milionarului Silviu Prigoană (50 de ani), intrând cu maşina pe poarta imobilului bine păzit de bodyguarzi. Adriana şi-a parcat maşina în curte, apoi a dispărut în casă.
Această vizită surprinzătoare are loc la aproximativ trei săptămâni după ce vedeta a declarat că între ea şi Silviu Prigoană nu mai există cale de împăcare. Bahmu a ales să continue relaţia cu mai tânărul ei iubit, Mihai, în defavoarea fostului ei soţ, care a mărturisit că o vrea înapoi. Vedeta a stat acasă la Silviu Prigoană aproape două ceasuri, semn ca cei doi au avut lucruri importante de discutat.
“S-a discutat despre împăcare în interesul unificării familiei şi a copiilor noştri, am evidenţiat faptul şi am făcut promisiunea că voi fi bărbatul pe care şi l-a dorit toată viaţa şi mă voi comporta ca atare, dacă ne vom împăca!”, a declarat Silviu Prigoană.
“Am avut o discuţie de familie, nu vă pot da amănunte. Am avut o discuţie vizavi de copii, atâta tot. Nu ştiu ce să vă spun despre împăcare… În momentul ăsta, nu, dar am discutat despre grădiniţa lui Eduard, multe lucruri… Consider că aşa e normal, să avem o relaţie civilizată, nu?”,  spune Adriana Bahmuţeanu.

Vezi si

The New York Times și The Washington Post au primit câte trei premii Pulitzer. Războiul din Gaza, subiectul central

Războiul din Gaza s-a aflat în centrul premiilor Pulitzer 2024 anunţate luni, distincţiile anuale americane …