Monday , April 29 2024

Claudiu Bleonţ DEVINE TATĂ pentru prima dată, la 54 de ani. A DIVORŢAT în ianuarie

Claudiu Bleonţ şi soţia sa, Andra Negulescu, au decis să se despartă şi să pună capăt căsătoriei lor. Acest lucru s-a întâmplat în ianuarie, a confirmat actorul, invitat la emisiunea Wowbiz de la Kanal D, explicând că are o nouă relaţie şi că va deveni tată, pentru prima oară, la 54 de ani.
Claudiu Bleonţ a explicat: “Viaţa e o desfăşurare misterioasă, o creştere la care suntem chemaţi toţi…a cărei evoluţie ne scapă, pentru că nu avem parametri şi că, pe acest drum, eşti însoţit de fraţi şi surori.
Pe parcursul relaţiei ne-am regăsit în situaţia de a nu ne mai putea împlini”, a spus acesta, vorbind despre divorţul său.
“Am rămas împreună şi cu Irina. Am rămas împreună şi cu Beatrice”, a vorbit actorul despre fostele iubiri din viaţa sa, mărturisind că nu se gândea deloc că viaţa sa ar putea lua o astfel de turnură. Bleonţ spune că relaţia cu fosta soţie se încheia atunci când a început relaţia cu actuala sa parteneră, care îi va dărui un copil.
Claudiu Bleonţ a explicat că nu a aflat încă sexul viitorului său copil.
Actorul a vorbit şi despre un fost scandal sexual, mediatizat în tabloide, care a implicat-o pe Nadine, care l-a acuzat de hărţuire sexuală după ce au jucat împreună într-o piesă. Bleonţ susţine că aceasta a vrut încă de la prima repetiţie să se înţeleagă şi să fabrice pentru presă un scandal sexual.
Acesta a mai spus şi că “cele mai multe lucruri le-a învăţat din divorţuri, pentru că numai pierzând ceva ce şi-a dorit cu ardoare a putut să îl vadă cu alţi ochi şi să înţeleagă altfel lucrurile”.
Bleonţ a mărturisit că fosta sa soţie va afla de la televizor că va deveni tată.

Vezi si

Artistul fenomen Burna Boy vine la vară la UNTOLD

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, anunță noi nume de artiști îndrăgiți …