Monday , May 6 2024

Gigi pregateste o noua aroganta: Vezi cum vrea sa-l umileasca pe Abramovici!

Becali i-a pregatit o surpriza lui Roman Abramovici, miliardarul din fruntea londonezilor, pe care parlamentarul vrea sa-l umileasca… vestimentar!

Calificarea in fata lui Ajax si apropierea “dublei” cu Chelsea l-au facut pe Gigi Becali sa trepideze. Becali asteapta cu nerabdare dineul oficial dinaintea meciului de la Bucuresti pentru a se intalni cu celebrul Roman Abramovici.

La sfat de taina cu aghiotantii sai, printre care Virgil Becali si Vali Salagean, dar si “mana dreapta” Ionut Lutu, patronul Stelei a pus la cale un plan prin care sa-i arate lui Abramovici cine e adevaratul miliardar. Astfel, Gigi Becali se pare ca va purta la dineu un costum pe care ar plati o suma uluitoare, de peste 30.000 de euro.

Ramane de vazut daca aroganta vestimentara a lui Gigi il va impresiona pe adversar si latifundiarul din Pipera va putea spune la sfarsit, satisfacut: “Hai, pa, pa, ca m-am distrat si cu tine, hahalero”.

La meciul cu Ajax, Becali a facut o alta aroganta si vizavi de presedintele olandezilor. Seful Stelei a refuzat sa ia masa cu oficial “lancierilor”, pe motiv ca acesta ar fi avut pantofii rupti.

Vezi si

Bucovina Rădăuți și-a asigurat prezența la barajul de promovare în Liga a II-a

Bucovina Rădăuți și-a asigurat și din punct de vedere matematic prezența la barajul de promovare, …