Thursday , May 16 2024

Oana Zavoranu a facut o schimbare radicala de look

Oana Zăvoranu a încercat o nouă culoare a părului, care i se potriveşte mult mai bine, după părerea admiratorilor. Un şaten deschis cu şuviţe blonde la care a “asortat” o pereche de lentile verzi au făcut-o pe Oana Zăvoranu să pară mult mai tânără şi mai naturală.
“Schimb locul, schimb lookul, schimb norocul”, a fost explicaţia Oanei Zăvoranu în momentul în care Dan Capatos a întrebat-o despre motivul transformării.
De altfel, schimbarea va continua, vedeta dorind ca în zilele următoare să-şi pună şi extensii pentru a avea părul lung până la fund. “Am fost atât de mult timp brunetă, aşa că am zis să schimb culoarea. Încă nu e blond, blond, dar ajung şi acolo”, a mai dezvăluit Oana.
“Dispărută” pentru o perioadă din peisajul showbizului autohton, Oana Zăvoranu se pregăteşte să revină în forţă, după mai multe spitalizări şi o încercare de suicid. Trustul cu care a semant un contract este chiar Antena 1, post de televiziune unde de altfel lucrează şi Pepe, fostul ei soţ, de care s-a despărţit în urmă cu doi ani, cu mare scandal.
Libertatea.ro

Vezi si

Meryl Streep, recompensată cu Palme d’Or onorific în deschiderea Festivalului de Film de la Cannes

Actriţa americană Meryl Streep, o legendă a industriei de la Hollywood, a primit marţi seară, …