Sunday , April 28 2024

EBA se pregateste sa devina mama? Impreuna cu sotul, la cabinetul ginecologului

După o nuntă ca în poveşti în 2012, Elena Băsescu este pe cale să furnizeze surpriza anului 2013, şi anume să devină mamă. Paparazzi ziarului Ring.au suprins-o pe fiica preşedintelui si pe soţul acesteia, Bogdan Ionescu, la o clinică privată.
Vineri seara târziu, tinerii însurăţei, s-au dus de mână la o clinică privată din sectorul 6 al Capitalei. Conform programului afişat pe site-ul clinicii, singurele cabinete deschise, vinerea, până la ora 21.00 sunt unul de medicină de familie şi unul de ginecologie, al doctorului Florin Isopescu, potrivit ziarului Ring.
Cum Bogdan Ionescu a oprit, înainte de clinică, la mall, ca să scoată bani de pe card, se pare că EBA a fost la ginecolog pentru consultaţie, iar banii erau pentru această vizită. La medicul de familie nu se plăteşte, iar pentru rezultatul analizelor – plicul mare pe care îl ţine la ieşirea din clinică – se achită la recoltare. Potrivit aceleiaşi surse, investigaţiile pe care fiica preşedintelui le-ar fi putut face sunt: consultaţie în vederea unei eventuale sarcini, analize precum Babeş-Papanicolau sau alte teste asemănătoare.

Vezi si

Artistul fenomen Burna Boy vine la vară la UNTOLD

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, anunță noi nume de artiști îndrăgiți …