Tuesday , April 30 2024

FIFA, acuzată că A TRUCAT votul pentru BALONUL DE AUR 2012. Declaraţii BOMBĂ!

FIFA este in centrul unui nou scandal de proportii dupa ce mai multi fotbalisti au afirmat ca forul international a schimbat voturile reale pentru a-l face castigator pe Lionel Messi.

Lionel Messi a fost desemnat, luni, Balonul de Aur 2012, dar scandalul a izbucnit dupa ce FIFA a oferit publicitatii lista voturilor selectionerilor si capitanilor de echipe nationale. Spre surprinderea multora, voturile nu coincideau cu cele reale, iar mai multi fotbalisti au decis sa ia atitudine impotriva forului international, care este acuzat ca a masluit gala, scrie ziare.com.

“Jur ca eu l-am votat pe Mario Balotelli, dar FIFA i-a dat votul meu lui Messi”, a declarat cehul Tomas Rosicky la postul de televiziune Al Jazeera.

In aceeasi situatie este si Thiago Silva de la PSG: “Eu i-am dat votul lui Balotelli, dar, conform FIFA, i l-as fi dat lui Messi! E trist ce se intampla!”.

In schimb, italianul Gianluigi Buffon a dezvaluit ca a votat cu Cristiano Ronaldo, insa prima sa optiune a aparut ca fiind Andrea Pirlo. Lukasz Piszczek, Dennis Alias, Paul Duarte si Jose Pekerman s-au plans si ei ca nu l-au votat pe Lionel Messi, dar FIFA a atribuit voturile lor pentru argentinian.

Vezi si

Şase canotori suceveni au câștigat în acest week-end medalii de aur la Campionatul European din Ungaria

România a cucerit în premieră o medalie de aur în proba masculină de dublu vâsle …