Saturday , April 27 2024

Unul dintre agresorii de la Club Ranch a fost extradat din Italia

Ieri, Cristinel Stancu zis Chioru, de 34 ani, din comuna {cheia a fost extr\dat de autorit\]ile italiene n `n a doua zi de Pa[ti a acestui an Stancu `mpreun\ cu Morari, {tefanov [i Maruseac i-au b\tut pe doi indivizi p=n\ ce i-au b\gat `n spital n atunci, Cristinel Stancu l-a `njunghiat pe Florin {lei, pun=ndu-i acestuia via]a `n pericol

Ieri, a fost `ncarcerat `n arestul IPJ Suceava Ionel Cristinel Stancu zis Chioru, de 34 ani, din comuna {cheia, `mpotriva c\ruia Tribunalul Suceava, a emis `n lips\ mandatul de arestare preventiv\ din 14 iunie 2012, pentru 30 zile, inculpatul fiind cercetat pentru tentativ\ la infrac]iunea de omor deosebit de grav.
Conform poli]i[tilor, incidentul s-a petrecut pe data de 16 aprilie, `n jurul orei 06.30, administratorul de la Ranch, fiind cel care sunat la 112, semnal=nd faptul c\ în incinta localului un grup de tineri provoac\ scandal. La fa]a locului s-a deplasat un echipaj al Biroului de Ordine Public\, în bar fiind identifica]i mai mul]i tineri, doi dintre ace[tia, respectiv Florin {lei de 29 ani, din municipiul Suceava [i Lauren]iu Florin Mateiciuc de 30 ani, din comuna {cheia, prezentând leziuni ca urmare a unei agresiuni. Cei doi au fost prelua]i de un echipaj al Ambulan]ei Suceava [i examina]i de medici din cadrul Unit\]ii de Primire Urgen]e.
Florin {lei a fost diagnosticat cu „plag\ înjunghiat\ zona lombar\ stâng\ [i halen\ alcoolic\”, iar Lauren]iu Florin Mateiciuc a fost diagnosticat cu „TCC prin agresiune, hematom epicranian parietal stâng, plag\ contuz\ frontal\, plag\ contuz\ buza superioar\, escoria]ii [i echimoze multiple torace posterior”. Din primele cercet\ri efectuate de poli]i[ti a rezultat faptul c\ ace[tia au avut un conflict spontan cu Ioan {tefanov, de 28 ani, Daniel Morari, de 23 ani, Daniel Mariuseac de 31 ani [i Cristinel Stancu, de 34 de ani . La un moment dat, Stancu zis [i Chioru a scos un cu]it [i l-a agresat pe Florin {lei, provoc=ndu-i leziunea mai sus men]ionat\. Inculpatul a fost pus `n urm\rire prin dispozi]ia IGPR din 15 iunie 2012, fiind semnalat [i pe plan interna]ional. Astfel, `n data de 06 octombrie 2012, `n urma colabor\rii cu autorit\]ile judiciare italiene, cel `n cauz\ a fost depistat [i arestat pe teritoriul Italiei. Ionel S. a fost extr\dat din Italia joi, 29 noiembrie 2012, fiind preluat de poli]i[ti, escortat [i prezentat Tribunalului Suceava, care a confirmat mandatul de arestare preventiv\. (Constantin ZUZEAC)
 

Vezi si

Au început înscrierile pentru admiterea la școlile de agenți de poliție

Inspectoratul Județean de Poliție Suceava, prin intermediul Serviciului Resurse Umane, desfăşoară în perioada 24.04.2024 – …