Sunday , April 28 2024

Claudiu Bleont: In viata lui Serban n-a fost doar Irina, au fost si alte femei"

Claudiu Bleont a vorbit la TV despre relatia zbuciumata dintre Serban Ionescu si Magda Catone. El a afirmat ca Magda a stiut tot timpul despre relatia dintre Serban si Irina Lehan.
“A fost o relatie framantata, in acelas timp o relatie vie. S-au iubit si s-au calcat reciproc. Ii spuneam Magdei ca el a fost de multe ori un ciocan iar ea a gasit nicovala rabdarii. Am fost prezent in viata lor de cuplu si in viata lor subtila umana. Irina este o o iubitoare. S-or fi iubit nopti in sir, poate au baut, au celebrat. A stat o vreme in casa la ei si mie mi se parea ca face parte din familie. Cred ca Magda are destula intelepciune incat sa nu o urasca pe Irina. Serban a avut mereu partea lui de haiduc” a mai spus Claudiu Bleont.
“In viata lui Serban nu a fost numai Irina, au fost si altele. Magda a transformat relatia cu Serban intr-un act de indurare. Sa-i fi nevasta lui Serban Ionescu e mult mai greu decat sa-i fii amanta. Serban Ionescu nu era suparat pe Magda Catone, era suparat chiar si pe el insusi. El a acceptat-o pe Irina pentru ca ei ii era mai usor acest an de indurat. In mandria lui, in dreptatea pe care o avea si-a dat seama ca nu poate sa-i faca Magdei si chestia asta. Irina l-a indurat, i-a fost alaturi. Am vazut-o pe Irina prima data la ei acasa intr-o zi in care Magda l-a dus la baie pe Serban, l-a spalat ca pe un copil la p**a, la c*r iar Serban era foarte agresiv cu ea.!” a continuat actorul.
Cat despre averea lui Serban Ionescu despre care s-a speculat ca Magda Catone ar dori sa o obtina, actorul a afirmat ca este infima.
“Care avere? Cat? Ce aduni din viata unui actor e praf pe toba. Intelegerea lui era modificata de aceasta rasnita care-l modifica din muntele ala de om sa-l faca apa. Magda nu se chinuie, ea s-a rugat pentru Serban sa nu mai bea, sa nu mai plece, cu lunile.

Vezi si

Artistul fenomen Burna Boy vine la vară la UNTOLD

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, anunță noi nume de artiști îndrăgiți …