Tuesday , April 30 2024

Afla unde-si duce Laura Cosoi toti iubitii

Smiley si Laura – Paris, 2011
Impreuna cu Cosmin, tot la Paris
Înainte de relaţia cu Smiley, Laura Cosoi s-a iubit cu Matei Stratan, fiul unui afacerist din Iaşi, oraşul natal al blondei. Cei doi au fost împreună câţiva ani şi s-au mutat împreună într-o vilă închiriată din Bucureşti. În timp ce Laura muncea pentru a-şi forma o carieră în showbiz, iubitul ei şcolit în Anglia era foarte prins cu afacerile, dar şi-au făcut timp pentru vacanţă. Bineînţeles, la Paris! “Timpul nu ne permite să plecăm în vacanţă vara asta, dar am dat o fugă la Paris săptămâna trecută. Capitala Franţei este oraşul preferat al Laurei şi ne-am simţit foarte bine, cu toate că eu sunt legat mai mult de Londra”, declara la vremea aceea Matei.
În urmă cu un an şi jumătate, când nimeni nu se gândea la separarea dintre Smiley şi Laura, cei doi au plecat pentru prima dată împreună, unde în altă parte, dacă nu… la Paris! “A fost a treia oară când am ajuns în capital Franţei, dar pentru prima oară alături de Andrei”, mărturisea la acea vreme blonda. Oare Smiley ştia cine a mai însoţit-o pe prietena sa înainte?
“Am început un nou capitol în viaţa mea, o poveste frumoasă alături de un om minunat!”, anunţa zilele trecute Laura Cosoi pe blogul său. Fanii ei au avut bucuria să îl cunoască astfel pe Cosmin, în nişte fotografii făcute în timpul unei excursii la Paris.
libertatea.ro

Vezi si

Actorul Gerard Depardieu, chemat la poliție pentru a fi interogat și reținut la Paris după acuzațiile de agresiune sexuală

Actorul francez Gérard Depardieu a fost convocat luni pentru a fi dus în custodie la …