Monday , April 29 2024

Senatorii intra in vacanta pana pe 19 noiembrie

Senatorii vor lucra în teritoriu în perioada 1-19 noiembrie, potrivit deciziei luate, luni, de conducerea acestei camere legislative, anunţul fiind făcut de către viecepreşedintele Dan Radu Ruşanu, după şedinţa Biroului permanent al Senatului.
El a menţionat că birourile comisiilor care au acte normative de discutat vor stabili zilele în care se vor membrii comisiilor respective se vor întruni pentru a dezbate actele normative şi a le propune pentru avizare în plenul Senatului.
Ruşanu a precizat, de asemenea, că s-a stabilit ca termen data de 19 noiembrie pentru avizarea în Comisia pentru muncă, în Comisia pentru buget – finanţe şi în Comisia pentru drepturile omului a iniţiativei legislative propuse de deputatul Cristian Rezmeriţă, care vizează modificarea Legii 263/2010 privind sistemul unitar de pensii, şi care, potrivit lui Ruşanu “se referă la stabilirea claselor”.

Vezi si

MAI: În perioada 1- 6 mai nu se vor elibera pașapoarte, permise de conducere sau cărți de identitate

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) reamintește că, luni și marți, serviciile publice comunitare care eliberează permise …