Tuesday , April 30 2024

Esquire: Mila Kunis este cea mai sexy femeie în viata pe 2012


Actri]a Mila Kunis a fost declarat\ cea mai sexy femeie în via]\ de revista american\ Esquire, ucraineanca în vârst\ de 29 de ani pozând pentru coperta din noiembrie a publica]iei doar într-o pereche de pantaloni mula]i, potrivit esquire.com.
Milena “Mila” Kunis este o actri]\ american\ n\scut\ în Ucraina, care a debutat în televiziune cu un rol în serialul “That ’70 Show”. Dup\ ce a asigurat vocea personajului Meg Griffin din serialul de anima]ie “Family Guy”, Mila Kunis a ap\rut în câteva lungmetraje cu succes de cas\ – “Forgetting Sarah Marshall”, “Max Payne” [i “The Book of Eli” -, îns\ rolul care pare c\ i-a adus consacrarea la Hollywood este cel din “Leb\da neagr\/ Black Swan”, pentru care a fost recompensat\ cu premiul Marcello Mastroianni la categoria “cel mai bun tân\r actor” la cea de-a 67-a edi]ie a Festivalului de Film de la Vene]ia, din 2010.
În 2011, Mila Kunis a putut fi v\zut\ pe marile ecrane în comedia romantic\ “Prietenie cu folos/ Friends with Benefits”, în care l-a avut ca partener pe cânt\re]ul Justin Timberlake. Ulterior, presa american\ a scris c\ Mila Kunis ar avea o rela]ie de dragoste cu Justin Timberlake. Totu[i, în ultimele luni, numele ei a fost asociat cu cel al lui Ashton Kutcher, care s-a separat anul trecut de Demi Moore.
Anul trecut, titlul de cea mai sexy femeie în via]\ – acordat în urma voturilor cititorilor revistei – i-a revenit Rihannei.
Esquire este o revist\ din Statele Unite ale Americii dedicat\ b\rba]ilor, înfiin]at\ în anul 1932 [i de]inut\ de trustul Hearst Corporation. Ea acord\ anual titlul interna]ional Sexiest Woman Alive (cea mai sexy femeie în via]\). Revista Esquire este prezent\ [i în România, din septembrie 2007, fiind a 15-a edi]ie interna]ional\ a revistei. Este editat\ de compania Sanoma Hearst Romania.

Vezi si

Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale

Interogat de polițiștii francezi în legătură cu presupuse agresiuni sexuale asupra a două femei pe …