Saturday , April 27 2024

Connect-R nu a dormit toata vara si a castigat 140.000 de euro

Connect-R s-a umplut de bani, zecile de mii de euro pe care le-a scos din concerte, cu piesa “Vara nu dorm!”, fiind răsplata nopţilor nedormite, atât la propriu, cât şi la figurat. Când şi-a făcut bilanţul financiar, solistul şi-a frecat mâinile fericit, căci în conturile lui au intrat, în ultimele luni, 140.000 de euro, sustine libertatea.ro.
Connect-R s-a aflat pe val, vara aceasta, piesa “Vara nu dorm”, ale cărei versuri sunt compuse chiar de el, transformându-l, peste noapte, într-o vedetă de top. El a avut norocul să dea lovitura financiară într-o perioadă în care familia lui a rămas fără locuinţă, aşa că din cele 140.000 de euro obţinuţi din recitaluri Connect- R intenţionează să cumpere un apartament. În topul celor mai bine plătiţi cântăreţi se află şi Andreea Bălan, care a reuşit să câştige, anul acesta, 125.000 de euro. Ea a bifat 50 de concerte publice şi private, dar şi alte spectacole susţinute în campania electorală pentru alegerile locale. A venit puternic din urmă, anul acesta, şi Horia Brenciu, care a devenit “regele nunţilor de lux”, cu trupa sa, HB Orchestra. Partea lui de bani a ajuns la 100.000 de euro.
Pe locul al patrulea, cu suma de 60.000 de euro, se află Alex Velea, el lansând, anul acesta, două hituri: “Când noaptea vine” şi “Minim doi”.

Vezi si

Artistul fenomen Burna Boy vine la vară la UNTOLD

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, anunță noi nume de artiști îndrăgiți …