Tuesday , April 30 2024

Roberto Baggio facea petreceri cu fetele Andreei Marta la Ocolul Silvic Calarasi

Roberto Baggio, fostul mare fotbalist italian, venea frecvent la Calarasi, la vanatoare, si era adus de la aeroport chiar de taximetristul Vali Panait, cel care, ulterior, ducea fetele Andreei Marta la Monaco. Cazat in vila Ocolului Silvic, fotbalistul si amicii sai organizau acolo si petreceri cu fete, la finalul zilelor de vanat gaste, scrie cancan.ro.
Printre acestia, si fotbalistul Roberto Baggio. Apropiati de-ai lui Panait ne-au declarat ca nu este exclus ca acesta sa le fi “servit” strainilor si fete care sa le tina de urat la finalul zilelor de vanat. Italienii veneau la prepelita, dar in special pentru gaste. Baggio se caza la vila Ocolului Silvic Calarasi, loc unde se tin in mod regulat petreceri ale mai-marilor din judet. Cladirea este destul de impozanta si modern utilata, oferind conditii optime strainilor.
La cativa ani dupa ce a prins gustul traseelor din Capitala, taximetristul Panait s-a apropiat de gruparea Andreei Marta, ajungand in scurt timp un personaj destul de important. Cum lucrurile au mers ca unse, in 2010 el si-a cumparat chiar un microbuz cu care transporta fetele spre diverse destinatii, inclusiv Monaco. Se pare ca pentru fiecare “animatoare” Panait incasa 3.000 de lei.

Vezi si

Actorul Gerard Depardieu, chemat la poliție pentru a fi interogat și reținut la Paris după acuzațiile de agresiune sexuală

Actorul francez Gérard Depardieu a fost convocat luni pentru a fi dus în custodie la …