Thursday , May 16 2024

Dan Diaconescu a vizitat sambata judetul Suceava si i-a `ndemnat pe suceveni sa voteze cu reprezentantii PP-DD

Dan Diaconescu, liderul PP-DD, a vizitat s=mb\t\ jude]ul Suceava, fiind prezent `n Baia, F\lticeni, Dolhasca, F=nt=nele, Bosanci, R\d\u]i, Arbore, Suceava [i Bro[teni n mii de oameni s-au `nghesuit `n fiecare localitate s\ `l vad\ sau chiar s\ `l ating\ pe Diaconescu n liderul PP-DD, le-a promis oamenilor c\ nivelul de trai se va `mbun\t\]i considerabil dac\ partidul s\u va ajunge la putere n Dan Diaconescu i-a prezentat pe Adrian Artene, [eful organiza]iei PP-DD Suceava [i candidatul pentru func]ia de pre[edinte al Consiliului Jude]ean, precum [i pe Adrian Ar\mescu, aspirantul la fotoliul de primar, `n prezen]a a peste 3.000 de suceveni aduna]i `n fa]a Prefecturii

Tur de for]\ al liderului Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD) `n jude]ul Suceava. Diaconescu a vizitat s=mb\t\ nu mai pu]in de nou\ localit\]i, el fiind `nso]it de pre[edintele partidului, Simona Man, secretarul general Liviu Neagu, pre[edintele organiza]iei de tineret Florentina Gherghiceanu [i jurnalistul Florin Condur\]eanu. De asemenea, echip\ venit\ de la Bucure[ti a fost sus]inut\ de pre[edintele PP-DD Suceava, candidatul pentru pre[eden]ia Consiliului Jude]ean, Adrian Artene.
Dan Diaconescu a fost `nt=mpinat peste tot `n uralele a sute de oameni, ce s-au `nghesuit s\ dea m=na cu el sau s\ `l str=ng\ `n bra]e. Prima oprire a fost la Baia, acolo unde celebrul moderator de la OTV a fost a[teptat la C\minul Cultural.
“Faptul c\ a]i venit `n num\r at=t de mare aici la Baia denot\ un act de curaj din partea dumneavoastr\. A]i reu[it s\ v\ ridica]i din cenu[\, cum se spune, din cenu[a vechii capitale a Moldovei. Acum vreo doi ani au ap\rut aici primele sc=ntei violet. Prin septembrie 2010 se puneau bazele PP-DD, iar apoi din sc=nteie s-a f\cut o flac\r\ care a cuprins `ntreg jude]ul Suceava. Indiferent de ce se `nt=mpl\ `n 10 iunie 2012, dumneavoastr\ oricum a]i c=[tigat alegerile pentru c\ un om din popor va fi viitorul primar, un fel de Dan Diaconescu local. Pe l=ng\ viitorul dumneavoastr\ primar, mai am aici un alt om, cu dubl\ ini]ial\, la fel ca [i mine, este vorba despre [eful organiza]iei noastre jude]ene Adrian Artene, viitorul pre[edinte al Consiliului Jude]ean Suceava”, a declarat Dan Diaconescu, `n prima oprire, la Baia, acolo unde l-a sus]inut pe candidatul PP-DD, Constantin Gogu.
A urmat apoi un adev\rat tur de for]\ prin localit\]ile jude]ului Suceava: F\lticeni, Dolhasca, F=nt=nele, Bosanci, R\d\u]i, Arbore, Suceava [i `ntr-un final Bro[teni. La F\lticeni, Diaconescu s-a `nt=lnit cu aleg\torii `n pia]a “Nada Florilor”, pia]\ ce s-a umplut de o mul]ime de sus]in\tori viole]i. Aici, liderul PP-DD l-a recomandat pe candidatul Constantin Bulaicon.
N Diaconescu: “Vota]i-l pe Artene E singurul om care nu se va mai atinge de banii dumneavoastr\, garantez eu pentru el”
Pe l=ng\ criticile aduse actualei puteri, Diaconescu le-a transmis celor prezen]i s\ voteze la alegerile locale cu reprezentan]ii PP-DD. “Vota]i cu Adrian Artene, pentru c\ el nu [tie s\ fure. O s\ vede]i c\ e un fel de Dan Diaconescu al jude]ului. E singurul om care nu se va mai atinge de banii dumneavoastr\, garantez eu pentru el. Va trimite din banii Consiliului Jude]ean aloc\ri mai mari, fonduri mai multe, a[a dup\ cum dumneavoastr\ merita]i”, a mai men]ionat Diaconescu.
~n fiecare localitate pe care a prezentat-o, realizatorul OTV a interac]ionat `ntr-un mod pl\cut cu publicul, fiind aplaudat frenetic de c\tre sus]in\tori. Ba chiar mai mult, ace[tia strigau cu to]ii, `ntr-un cor: “Dan Diaconescu, viitorul pre[edinte!”
Liderul PP-DD a promis sucevenilor c\ peste c=]iva ani nivelul de trai se va `mbun\t\]i sim]itor, [i asta pentru c\ cei din Partidul Poporului sunt interesa]i de dezvoltarea ]\rii, av=nd stabilite `n acest sens mai multe strategii menite s\ transforme Rom=nia `ntr-o for]\ mondial\.
“Noii primari vor dezvolta, a[a cum st\ `n programul nostru de guvernare, alte activit\]i conexe pe care ast\zi Rom=nia nu le desf\[oar\. Iar toate aceste profituri vor fi `mp\r]ite `n mod egal cu dumneavoastr\. A[adar, fiecare ce\]ean va primi o anumit\ sum\ de bani, `n func]ie de cum va merge treaba `n luna respectiv\”, a anun]at Dan Diaconescu.
Jurnalistul Florin Condur\]eanu a luat [i el cuv=ntul, men]ion=nd c\ de[i poporul rom=n merit\ tot binele din lume, timp de 22 de ani a fost `n[elat de c\tre politicienii ce s-au succedat la guvernare. Condur\]eanu a mai povestit c\ singurul om care poate rederesa Rom=nia este Dan Diaconescu, iar la nivel local, aceast\ sarcin\ le revine candida]ilor PP-DD.
De[i delega]ia oficial\ s-a l\sat a[teptat\ `n fiecare din localit\]ile vizitate, datorit\ programului `nc\rcat, oamenii veni]i s\ `l `nt=lneasc\ pe Diaconescu, nu s-au clintit deloc [i l-au a[teptat cu stoicism. A[teptarea a meritat `ns\ p=n\ la ultima secund\, sus]in\torii PP-DD plec=nd apoi plini de speran]e la casele lor.
La Dolhasca, Casa de Cultur\ “Alexandru Ar[inel” a fost ne`nc\p\toare, oamenii c\lc=ndu-se practic `n picioare pentru a-l vedea timp de c=teva secunde pe cel care se autointituleaz\ “salvatorul Rom=niei”, al\turi de candidatul Aurel Daicu. Exact acela[i scenariu s-a repetat [i `n localit\]ile F=nt=nele [i Bosanci, acolo unde Diaconescu i-a `ndemnat pe oameni s\ voteze cu Corneliu M\n\l\cheoaiei [i Neculai Miron.
La R\d\u]i, Dian Diaconescu a avut parte de un public foarte numeros venit at=t din municipiu, c=t [i din comunele al\turate. ~narma]i cu pancarte [i lozinci, oamenii l-au aplaudat entuzia[ti pe liderul PP-DD, dup\ fiecare afirma]ie, sus]in=ndu-l totodat\ pe candidatul la func]ia de primar, Dumitru Ciobotariu. Urm\toarea oprire a fost la Arbore, acolo unde tot satul s-a adunat cu mic cu mare s\ `l `ncurajeze pe candidatul PP-DD, Gheorghe Mugurel Ciobotariu.
N Dan Diaconescu a avut doar cuvinte de laud\ la adresa lui Adrian Ar\mescu, candidatul la func]ia de primar al Sucevei
~n jurul orei 19.00, delega]ia oficial\ a ajuns [i la Suceava, acolo unde sute de persoane s-au adunat `n fa]a prefecturii. “Acest jude] al dumeavoastr\ este blagoslovit de Dumnezeu. Am fost `n zona Arbore, dar [i pe la m\n\stirile dumneavoastr\ extraordinare. Am v\zut acel albastru de Vorone] [i a[ vrea s\ proclam\m c=t de cur=nd [i o nou\ culoare, s\ nu fie doar albastru de Vorone] ci s\ fie [i violet de Suceava”, a vorbit Dan Diaconescu a fa]a a sute de suceveni.
Acesta l-a prezentat apoi sucevenilor pe candidatul PP-DD pentru fotoliul de primar, Adrian Ar\mescu. Diaconescu a folosit doar cuvinte de laud\ la adresa lui Ar\mescu, spun=nd despre acesta c\ este un om de o inteligen]\ extraordinar\, foarte capabil, dispus `n orice moment s\ se sacrifice pentru binele ora[ului.
“Trebuie s\ lu\m o pozi]ie ferm\ `mpotriva celor care ne-au condus timp de 22 de ani [i care ne-au aruncat `n aceast\ mocirl\. Ei sunt cei care ne-au dus la acest dezastru social, care ne-au dus copii afara [i ne-au trecut b\tr=nii `n nefiin]\ [i acum vor din nou s\ ne guverneze. Dac\ aveau solu]ii le aplicau timp de 22 de ani. Acum nu mai au ce s\ ne mai spun\ [i `ncearc\ cu tot felul de [iretlicuri s\ v\ cumpere votul. Dan Diaconescu are un plan foarte amplu de relansare a economiei na]ionale. Eu personal m-am `nscris `n acest partid pentru primul punct al acestui program. At=t timp c=t nu vom avea o dezvoltare economic\, nu vom putea vorbi de pensii sau salarii. Dragi rom=ni, ave]i cea mai puternic\ arm\ pe data de 10 iunie. Merge]i la vot [i g=ndi]i-v\ la familiile [i copii dumneavoastr\. M-am angajat la candidatura prim\riei Suceava pentru c\ vreau s\ ar\t sucevenilor preg\tirea mea de inginer constructor. Am s\ fac lucr\ri de calitate [i voi ar\ta an de an ce fel de lucr\ri pot s\ aduc cartierelor m\rgina[e. Dragi suceveni, este t=rziu dar nu prea t=rziu s\ amend\m aceast\ clas\ politic\”, le-am promis Adrian Ar\mescu celor prezen]i s=mb\t\ sear\ `n fa]a prefecturii.
De asemenea, liderul PP-DD, Adrian Artene a declarat c\ Suceava are nevoie de o schimbare [i c\ aceasta poate veni doar din partea Partidului Poporului. Artene a promis `n fa]a sucevenilor c\ va respecta roate promisiuniule pe care le-a f\cut Dan Diaconescu, declar=nd c\ acesta nu este doar liderul unul partid politic, ci este liderul tututor rom=nilor.
La sf=r[it, cei prezen]i `n fa]a prefecturii au f\cut un jur\m=nt emo]ionant, prin care [i-au luat angajamentul c\ vor scoate ]ara din robie. De[i se f\cuse t=rziu, caravana [i-a continuat drumul spre ora[ul Bro[teni, acolo unde, potrivit organizatorilor, peste 2.500 de oameni i-au aclamat pe Dan Diaconescu [i candidatul local Vasile Rusu. (P.B.)

Vezi si

Loc de joacă modernizat de firmele de salubrizare lângă biserica Sf. Andrei din Burdujeni

Firmele de salubrizare Diasil și Ritmic fac două noi locuri de joacă în Suceava, unul …

No comments

  1. cu buhai de genul artene si tarniceru vrei sa castigi alegerile? intreaba-l pe artene cate sute de mii de euro a pierdut la ruleta in ultimii ani si de cate ori a divortat, in urma scandalurilor si batailor