Monday , May 6 2024

Beyonce arata senzational la primul concert dupa nastere

Au trecut 9 luni de cand Beyonce n-a mai sustinut un concert pentru fanii ei. Concertul ei de vineri a demonstrat insa ca maternitatea nu i-a afectat prezenta electrizanta pe scena.
Aratandu-si silueta  dupa nastere in patru tinute care de care mai provocatoare, vedeta de 30 de ani a incatat multimea venita s-o asculte la deschiderea unui cazino din Atlantic City.
Sotul ei, Jay-Z, a sustinut-o din culise, dar si pe Twitter, unde a scris “O sa spun asta si apoi o sa inchei. BEYONCE este cel mai bun performer din lume. Punct.”
Concertul a fost primul sustinut de Beyonce din august anul trecut, cand si-a anuntat sarcina la MTV Video Music Awards si tot primul de la nasterea fiicei ei, Blue Ivy.
Vorbind celor 5.500 de fani din cazino, cantareata a spus: “Trebuie sa spun asta, ma simt atat de bine sa ma intorc acasa, pe scena.”
Costumele sexy pe care le-a purtat starul au fost facute la comanda de brandul londonez Ralph & Russo, care au folosit 500.000 de cristale Swarovski pentru tinutele ei.
In timpul show-ului, Beyonce a cantat cele mai cunoscute melodii ale ei, printre care “Crazy in Love”, “Love on Top”si “If I Were a Boy”.
Evolutia spectaculoasa a lui Beyonce. Uite cum s-a schimbat ea din solista obraznica in mamica responsabila
Starul a cantat si un cover dupa “I Will Always Love You”, in memoria lui Whitney Houston si a incheiat concertul cu “Single Ladies”, spre deliciul fanilor.
Nu doar fanii, ci si criticii au fost impresionati de prestatia lui Beyonce. O jurnalista de la USA Today a scris „Insotita de o formatie compusa doar din femei si o suita neobosita de dansatoare, Beyonce si-a reafirmat personalitatea pop unica; a fost in acelasi timp inger si seducatoare, diva cool si femeie din popor.”
Inainte de concert, starul a postat pe Youtube un filmulet cu repetitiile de la concert, recunoscand ca e „emotionata” sa se intoarca pe scena.
„Ma bucur de maternitate, asa ca intoarcerea la fostul meu job e putin ciudata. Dar e important sa nu te pierzi si sa mai ai pasiunile tale. Asa ca ma intorc la munca.”

Vezi si

1,6 milioane de persoane la concertul gratuit susținut de Madonna pe plaja Copacabana din Brazilia

Peste un milion de persoane s-au înghesuit sâmbătă pe plaja Copacabana din Brazilia pentru un …